0

Η Αντιδημαρχεία Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής διοργανώνει τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Κι Όμως ο Καλύτερος Φίλος του Ανθρώπου …Δαγκώνει», με κεντρικό ομιλητή τον εκπαιδευτή σκύλων, κ. Δημήτρη Μίσσιο.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με την επιθετικότητα των σκύλων, τις μορφές που έχει αυτή η επιθετικότητα και τι εκφράζουν τα ζώα συντροφιάς μέσα από αυτή την ενέργειά τους.

Ο ομιλητής, θα αναφερθεί στα δεσποζόμενα ζώα, θα αναλύσει θέματα που αφορούν την οργάνωση των αδέσποτων ζώων σε αγέλες και αν η επιθετικότητα των ζώων μπορεί να θεραπευτεί.

Επίσης, θα δοθούν συμβουλές ώστε να αποφεύγεται ή να αποτρέπεται η επίθεση ενός αδέσποτου σκύλου, ποια πρέπει να είναι η άμεση αντίδραση στην επίθεση ενός σκύλου και τι ενέργειες πρέπει να γίνουν ώστε να προστατευτεί ο άνθρωπος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει προβολή βίντεο και φωτογραφιών αναφορικά με την εκπαίδευση των σκύλων και την προστασία των πολιτών ενώ θα γίνει και επίδειξη με αντικείμενα και εκπαιδευμένο σκύλο.

Στο τέλος, θα απαντηθούν ερωτήσεις του κοινού.

Η Αντιδήμαρχος

Κυριακή Χιώτη - Πρασσά

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top