0

Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης 2014 παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον Ρεσιτάλ Πιάνου με δύο εκλεκτούς νέους καλλιτέχνες: την Μαρία Ζλατάνη και τον Στέργιο Κουτσώνη. Οι δύο ταλαντούχοι πιανίστες θα ερμηνεύσουν γνωστά έργα κορυφαίων δημιουργών: Μπαχ, Μπετόβεν (Σονάτα «Σεληνόφως»), Σοπέν (Νυχτερινό), Λιστ («Ταραντέλα»), Ντεμπυσύ.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πιάνου, κάθε φθινόπωρο επί έναν και πλέον μήνα, 15 περίπου δράσεις με άξονα το πιάνο λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη και σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας. Πέντε ρεσιτάλ, δύο συναυλίες λήξης, τέσσερα ρεσιτάλ νέων καλλιτεχνών και Masterclass αναδεικνύουν τη μαγεία της μουσικής στη φετινή γιορτή του πιάνου.

Η Καβάλα είναι η πρώτη από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους ταλαντούχους νέους πιανίστες που έχουν επιλεχθεί φέτος από το Φεστιβάλ. Θα ακολουθήσουν ρεσιτάλ στη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα και τις Σέρρες.

Το ρεσιτάλ της Καβάλας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 8 μμ, στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του Δ.Ω.Κ. με ελεύθερη είσοδο.



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top