0

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη δράση του Συλλόγου Περιγιαλίου για τον καθαρισμό του μνημείου πεσόντων οπλιτών του τάγματος 498 ΤΔΒ που βρίσκεται μέσα στο πρώην στρατόπεδο Κωτσάλου, έμπροσθεν της νότιας εισόδου. Με τη βοήθεια του Δήμου Καβάλας, με χαμόγελο και διάθεση, τα μέλη της εθελοντικής ομάδας του Συλλόγου Περιγιαλίου, πήραν κοπτικά εργαλεία, τσουγκράνες, σκούπες και φαράσια και με προσωπική εργασία φύτεψαν λουλούδια στα παρτέρια και καθάρισαν το ιστορικό μνημείο.

Άλλωστε η εικόνα που παρουσίαζε το μνημείο μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, αποτελούσε προσβολή για όλους, ενώ πλέον όλα έχουν αλλάξει.

Οι εθελοντές, εξάλλου, τοποθέτησαν έναν ιστό από τον οποίο σήμερα κυματίζει η Γαλανόλευκη.

«Συγχαρητήρια σε όλη την υπέροχη παρέα! Ευχόμαστε oι άνθρωποι αυτοί της εθελοντικής προσφοράς να γίνουν το μεγάλο και φωτεινό παράδειγμα για το Δήμο μας. ….η δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός στις συντονισμένες δράσεις των εθελοντών» σχολίασε η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Κορίνα Χιώτη Πρασσά.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top