0

Ηρθε, είδε και από όλα και όλους έμεινε γοητευμένος από την Καβάλα και την δήμαρχο της πόλης Δήμητρα Τσανάκα! Ο λόγος για τον Αζέρο πρέσβη ο οποίος πριν λίγες ημέρες περιόδευσε σε πόλεις της βορείου Ελλάδας για να προωθήσει επικοινωνιακά την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ. Στην Καβάλα όμως βρήκε ένα θερμότατο καλωσόρισμα από την δήμαρχο η οποία τον καλοδέχτηκε, αντάλλαξαν δώρα, τα είπαν μεταξύ τους και στο τέλος κατέληξαν σε παραλιακή ταβέρνα για αξέχαστους ψαρομεζέδες!

Ο πρέσβης βεβαίως δήλωσε εντυπωσιασμένος από την Καβάλα και για έναν ακόμη λόγο, αφού η πόλη του θυμίζει την πατρίδα του και τις εκεί παραθαλάσσιες πόλεις και όπως ο ίδιος ανέφερε, η θάλασσα "τον τραβάει" όπου και εάν βρίσκεται. Βεβαίως η Δήμητρα Τσανάκα, με το έμφυτο διπλωματικό της ταλέντο κατέκτησε τον πρέσβη, εκθείασε τις ομορφιές του Αζερμπαϊτζάν δείχνοντας μάλιστα και φωτογραφίες στις κάμερες ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να ...εξαπολύσει τις βόμβες της εναντίον του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια!

Οταν ο πρέσβης της ζήτησε συγνώμη που επισκέπτεται την Καβάλα για πρώτη φορά εκείνη του ανταπάντησε πως καμία συγνώμη δεν πρέπει να ζητάει αφού ο Κάρολος Παπούλιας τόσες δεκαετίες στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υπουργός και τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Καβάλα πριν 5 - 6 χρόνια!

Αφωνος ο πρέσβης ο οποίος δεν ήξερε κατά που να κρυφτεί, μη τυχόν και φανεί πως συμφωνεί με τα λεγόμενα της δημάρχου για τον Ελληνα πρόεδρο! Προφανώς στο Μπακού φίλε Ραχμάν δεν έχει τσαμπουκάδες δημάρχους και ...Τσανάκες και κόμπλαρες, ε;

Δείτε το βίντεο:



Υλικό από:

http://fonikavalas.blogspot.gr/2014/10/blog-post_398.html


Σχολιάζουν, αποκαλύπτουν και παίζουν με τα νεύρα των άλλων οι...

10 αδέσποτες μουσούδες!


Για περισσότερες μουσουδιές, πατήστε εδώ:



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top