0

Εκπροσώπους των κτηνοτρόφων του Δήμου Αλεξανδρούπολης δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς. Οι κτηνοτρόφοι εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους για την κατανομή της Ενιαίας Ενίσχυσης για το θέμα των βοσκοτόπων.

«Είναι ένα ζήτημα που πραγματικά απασχολεί το σύνολο των κτηνοτρόφων και έρχεται ως αντίδραση μετά και από τις καταστροφές που υπέστη το ζωικό μας κεφάλαιο εξαιτίας της ευλογιάς των προβάτων, αλλά και της μη απορρόφησης της μηδικής στο βαθμό που θα έπρεπε. Είναι σαφές ότι δεν πρέπει να υπάρχουν αδικίες, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως ο Έβρος που κάθε τόσο δοκιμάζεται. Άκουσα τα αιτήματά τους, είναι δίκαια, και ελπίζω ότι από τη νέα χρονιά που το όλο θέμα των βοσκοτόπων θα περιέλθει στην δικαιοδοσία της Περιφέρειας, θα μπορέσουμε να δρομολογήσουμε δίκαιες λύσεις στην κατανομή των αποζημιώσεων» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου. Και συνέχισε «Ως Περιφέρεια είμαστε στο πλευρό κτηνοτρόφων και αγροτών διεκδικώντας τη δίκαιη επίλυση των αιτημάτων τους».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πέτροβιτς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Μπαμπασίδη και με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αναγνώστου. Και οι δύο άντρες δήλωσαν ότι θα αναζητήσουν τρόπο να διευθετηθεί το ζήτημα και να δοθεί λύση στην αδικία που έχει συντελεστεί.

http://www.radiomax.gr/index.php/component/content/article/97-2012-11-14-21-20-30/8579-petrovits-ktinotrofoi.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top