0

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και ο πολιτικός οφείλει να είναι αποτελεσματικός στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Μετά από καθημερινή προσπάθεια και συνεχείς επαφές του Αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Καβάλας, Γιώργου Καλαντζή, με τον Υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο για το θέμα της παραχώρησης του Στρατοπέδου Ασημακοπούλου στο Δήμο Καβάλας, την προηγούμενη Παρασκευή ο κ. Αβραμόπουλος υπέγραψε την απόφαση παραχώρησης του 50% του χώρου στο Δήμο Καβάλας. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας υπέγραψε πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο την απόφαση που δίνει το 50% του οικοπέδου και δίνει μαζί τη δυνατότητα στο Δήμο να αξιοποιήσει το χώρο.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη ανακοινώθηκε από τον κ. Αβραμόπουλο στον κ. Καλαντζή, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τη Δήμαρχο Καβάλας, κ. Δήμητρα Τσανάκα.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε παρόντες στα μεγάλα θέματα της Καβάλας, όχι με λόγια και υποσχέσεις, αλλά με πράξεις», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, σχολιάζοντας τη θετική αυτή εξέλιξη, η οποία δεν ήρθε μόνη της, αλλά απαίτησε χρόνο και προσπάθεια, που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια.

http://www.proininews.gr/11/03/καλαντζής-υπέγραψε-για-το-ασημακοπού/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top