0

Απουσίασαν από την πρόσφατη παρέλαση της πόλης μας οι πολυάριθμοι δραστήριοι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, τμήμα Καβάλας. Αυτή η απουσία τους «αποκάλυψε» το πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που πρωτοεμφανίστηκε τον Δεκέμβρη του 2013, αφορά το τμήμα Καβάλας και την κεντρική διοίκηση των Αθηνών. Με αυτόν τον μη κατανοητό για μας τρόπο δεν υφίσταται σήμερα το τμήμα (προσωρινά λένε οι των Αθηνών), εξοπλισμός αξίας 25.000 ευρώ είναι κλειδωμένος στις εγκαταστάσεις του τμήματος σε ένα από τα σπιτάκια της Παιδόπολης.

Πρόκειται για δωρεές ιδιωτών και τοπικών φορέων προκειμένου οι συγκεκριμένοι εθελοντές να κάνουν καλά τη δουλειά τους όποτε αυτό χρειάζεται.

Κατά πληροφορίες το πρώτο δυσάρεστο γεγονός συνέβη τον Δεκέμβρη του 2013 όταν για μικρής σημασίας λόγο καθαιρέθηκε ο αρχηγός της Καβάλας. Ταυτόχρονα οι υπεύθυνοι των Αθηνών «έκλεισαν» το e mail του τμήματος στην Καβάλα. Αρκετά αργότερα, πάλι για μη σημαντικό λόγο, διαγράφηκε από εθελοντής ο υπαρχηγός του τμήματος. Ορίστηκε άτυπα νέος αρχηγός που πρόσφατα αποφάσισε να κλείσει προσωρινά για έναν μήνα το τμήμα της πόλης μας. Σε αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σήμερα.

Για όλα αυτά –με την ίδια αφορμή, τη μη συμμετοχή στην παρέλαση της Τρίτης- αναπτύσσεται διάλογος στο διαδίκτυο. Είναι φανερή η απογοήτευση των μελών της ομάδας με όλα αυτά που προηγήθηκαν. Πολύ περισσότερο τώρα που το τμήμα δεν υπάρχει.

http://www.proininews.gr/10/30/σε-κρίση-οι-σαμαρείτες-του-ερυθρού-στα/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top