0

Είναι προς τιμήν του Σταύρου Πεταλωτή, που ο ίδιος διαπιστώνοντας την διαφορετική αντίληψη που έχει με την Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, στον τρόπο λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ, της ζήτησε να μην αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της επιχείρησης, δεδομένου ότι ο Κίμων Παπαδόπουλος πιστεύει, ότι θα τα καταφέρει περίφημα. Παραδέχθηκε, ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι που συνηγορούν στο να μην αναλάβει τη θέση που του είχε υποσχεθεί η Δήμαρχος από το καλοκαίρι, δεδομένου, ότι από τότε, προέκυψαν και προβλήματα υγείας στον ίδιον, αλλά και εντάχθηκε στο δυναμικό της ΔΕΥΑΚ ο Κίμων Παπαδόπουλος, ένας διαφορετικός χαρακτήρας, που τώρα του ανατίθεται η Γενική Διεύθυνση της δημοτικής επιχείρησης.

Είναι γνωστό, ότι ο Σταύρος Πεταλωτής είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να είναι εκρηκτικός χαρακτήρας, αλλά αντιλαμβάνεται τα όριά του. Η Δήμαρχος, σε δηλώσεις της, είπε, ότι πάντα θα είναι πολύ καλοί φίλοι με τον Σταύρο Πεταλωτή και ότι με χαρά, θα δέχεται να τη συμβουλεύει. Η πράξη του Στ. Πεταλωτή να μην αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ, πρέπει να θεωρηθεί ιδιαίτερα γενναία, δεδομένου ότι με τον πρώτο σχεδιασμό του καλοκαιριού και προκειμένου να αναλάβει το πιο πάνω πόστο και για να αρθεί το ασυμβίβαστο που υπήρχε, παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος. Άλλος στη θέση του, δεν θα δεχόταν να αποποιηθεί και τη θέση για την οποία απώλεσε την αιρετή του θέση. Μπράβο Σταύρο!

http://www.k-tipos.gr/ktipos/detail.php?ID=54322

Φωτογραφία: http://www.proininews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top