0

Τα ολοένα και αυξανόμενα προβλήματα στην παιδεία – νέο Λύκειο, τράπεζα θεμάτων - αλλά και η φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, οδήγησαν το στέκι πολιτικής, πολιτισμού και αλληλεγγύης Kardelen, στην απόφαση να φιλοξενήσει δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα για μαθητές Λυκείου που δεν έχουν τη δυνατότητα ή δε θέλουν να πάνε σε ιδιωτικό φροντιστήριο. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Σάββατο 25 Οκτωβρίου στο Kardelen (Μαυρομιχάλη 5-7 1ος Ορ., κάτω από τη Φ.Ε.Ξ.) ή στο 6971922605 (Δημήτρης).

Η έναρξη των μαθημάτων ξεκινάει από Δευτέρα 27 Οκτωβρίου και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Kardelen. Το πρόγραμμα θα καταρτιστεί μετά από συνεννόηση με τους μαθητές και τους καθηγητές και τα μαθήματα θα γίνονται Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 21:00.

Ήδη δήλωσαν συμμετοχή μαθηματικός, φιλόλογος, βιολόγος ενώ σε περίπτωση που ζητηθεί συγκεκριμένη ειδικότητα θα υπάρξει μέριμνα κάλυψης της από εκπαιδευτικό της Ξάνθης.

Παρέμβαση, για το κοινωνικό φροντιστήριο του Kardelen, έκαναν στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου, ο Δημήτρης και η Ελένη, προκειμένου να ενημερώσουν τους γονείς και τους μαθητές για τη δωρεάν λειτουργία του φροντιστηρίου.

http://www.radio899.gr/?q=node%2F3527

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top