0

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποιεί διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:«Η πρόσθετη υπεραξία της χρήσης των πολιτιστικών πόρων και των ηλεκτρονικών εφαρμογών στην τουριστική προβολή των επιχειρήσεων» την Παρασκευή 17/10/2014 και ώρα έναρξης 16:00μ.μ. και το Σάββατο 18/10/2014 και ώρα έναρξης 10:00π.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας στη Δράμα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε τοπικούς επαγγελματικούς φορείς και επιχειρηματίες που εμπλέκονται στον τουριστικό τομέα και την τουριστική προβολή και προώθηση της περιοχής και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησής του.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Joint Tourism Initiative Targeting Heritage/ Κοινή τουριστική πρωτοβουλία που στοχεύει στην πολιτιστική κληρονομιά/ JTI-TARGET» του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013», στο οποίο επικεφαλής εταίρος είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εταίροι οι Περιφέρειες Χασκόβου, Κίρτζαλι και Σμόλυαν.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των επαγγελματιών στην χρήση σύγχρονων ηλεκτρονικών εφαρμογών για την τουριστική προβολή των επιχειρήσεων τους καθώς και του πολυμεσικού τουριστικού οδηγού JΤΙ www.jti-rhodope.eu, (δωρεάν εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνα διαθέσιμη στα 3 λειτουργικά (Android, iOS και Windows)) που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου JTI-TARGET, έχοντας ως σκοπό την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19233

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top