0

Την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου, η οποία από σήμερα θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τίμησε, για ακόμη μια φορά, η αντιπεριφέρεια Καβάλας.

Εκτός από τον αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο, στην σεμνή εκδήλωση έδωσαν το παρών η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Α.Μ.Θ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος της μητρόπολης Φ.Ν.Θ., αλλά και μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας.

Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες σου

Θα ήθελα να σε συγχαρώ για τις διακρίσεις που έχεις πετύχει. Εξακολουθείς να μας προσφέρεις ιδιαίτερες χαρές και τιμές, που δεν αφορούν μονάχα την πόλη της Καβάλας, αλλά όλη την περιφερειακή ενότητα και την περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ευχόμαστε να επιστρέψεις από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τις μεγαλύτερες διακρίσεις και την πρώτη θέση και να σου πούμε ότι είμαστε περήφανοι για την δουλειά που κάνεις και για τις επιτυχίες που σημειώνεις. Θέλω να συγχαρώ επίσης την μητέρα σου, που σε στηρίζει επί πολλά χρόνια, όπως και τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας, ο οποίος είναι μια φωλιά ανάδειξης ταλέντων, που προάγει ένα άθλημα δύσκολο και απαιτητικό, τόνισε σχετικά στις δηλώσεις που έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο οποίος στην συνέχεια απένειμε στην Σταυρούλα Τσολακίδου αντίγραφο αγαλματιδίου γυναίκας πάνω σε δελφίνι.

Δύσκολο τουρνουά, θα προσπαθήσω για το καλύτερο

Την υπερηφάνεια όλων των καβαλιωτών στο πρόσωπο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας εξέφρασε και η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, η οποία δώρισε στην Σταυρούλα Τσολακίδου ένα γούρι, για την συμμετοχή της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που αρχίζει σήμερα.

Από την πλευρά της η νεαρή σκακίστρια υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ευχαριστώντας όλους για την τιμητική εκδήλωση που έγινε προς το πρόσωπό της.

Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνετε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον σκακιστικό όμιλο Καβάλας και όλους τους προπονητές, που έχουν βοηθήσει πολύ στο να αναπτυχθεί το σκάκι στην πόλη μας και φυσικά την οικογένεια μου. Για την συμμετοχή μου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχω να πω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά, όλοι θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, κάτι που θα κάνω κι εγώ, δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα Τσολακίδου.

http://kavalawebnews.gr/anmakthratk/pem-kavalas/item/5173-βραβεύτηκε-η-παγκόσμια-πρωταθλήτρια-στο-σκάκι-σταυρούλα-τσολακίδου

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top