0

Τον καυτό φακελο της λειτουργίας και των σκοπών  του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου  Κομοτηνής ( Μέγαρο Μουσικής), ανοίγει ο νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης , Γιώργος Παυλίδης

Με αφορμή της αποστολής σειράς επιστολών τις τελευταίες ημέρες προς τον Περιφερειάρχη και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με αίτημα τη σύσταση Οργανισμού  του « Μεγάρου» από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ , υπογράμμισε ότι «το Μέγαρο είναι μια  δομή  υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών για την κοινωνία της Ροδόπης και όλης της Περιφέρειας, στην οποία και ανήκει κατά κυριότητα».

Ο κ. Παυλίδης , ζητά «  η λύση να είναι βιώσιμη, κατά το δυνατόν ανταποδοτική και σε συνέργεια με τον οικείο Δήμο Κομοτηνής, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση που βιώνει ο τόπος».

Ο κ. Παυλίδης επισημαίνει ότι « η κοινωνία μας δαπάνησε τεράστια ποσά για την ανέγερσή του και επιβάλλεται η ανταπόδοσή τους προς αυτήν, στο μέγιστο δυνατό βαθμό». Και διαβεβαιώνει ότι «το ενδιαφέρον μας για την επίλυση των πολύχρονων προβλημάτων και των αγκυλώσεων περί τη λειτουργία του θα είναι απεριόριστο».

Ήδη αναζήτησε, « επειδή δεν υπάρχει φάκελος στην Περιφέρεια, τη συγκρότηση ενημερωτικού φακέλου, ώστε με γνώση να προβούμε στις δέουσες ενέργειες».

http://newsta.gr/periferia/ανταποδοτική-στην-κομοτηνή-η-λετουργ/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top