0

Σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων του νομού Έβρου είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, κατά την επίσκεψη του στην Αλεξανδρούπολη.Στη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο της πόλης, Ευάγγελο Λαμπάκη, συζητήθηκαν τα θέματα της αξιοποίησης των αποθηκών στο λιμάνι και της δημιουργίας γεωθερμικού δικτύου από το δήμο Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς, όπου στο επίκεντρο βρέθηκε η συνεργασία του ΥΜΑΘ με την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε θέματα ανάπτυξης.Ακολούθως, ο κ. Ορφανός επισκέφτηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ) και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Σταύρο Σταυράκογλου. «Συζητήσαμε για την επιτάχυνση των έργων εκβάθυνσης και την αξιοποίηση του λιμανιού, όπως επίσης και για τη σύνδεση του με το σιδηροδρομικό και οδικό δίκτυο της Εγνατίας Οδού», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top