0

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο και η έκτη από το 1990 μέχρι σήμερα, που οι εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας Κομοτηνής γίνονται στόχος διαρρηκτών. Τα ξημερώματα της Τετάρτης έγινε η τελευταία διάρρηξη.  Ο σύλλογος Ολυμπιάδα Κομοτηνής είναι η μεγάλη αγάπη των Κομοτηναίων που στηρίζουν τον αθλητισμό και ειδικά τον κλασικό αθλητισμό.

Η Ολυμπιάδα ιδρύθηκε το 1985 και μέχρι σήμερα έχει γίνει φορέας επιτυχιών σε πανελλήνιο, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ολυμπιάδα έχουν φιλοξενηθεί δεκάδες φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου που επιπλέον είναι και πρωταθλητές στίβου και χάρη στον ιδιωτικό χώρο- που μόνο δύο σύλλογοι στην Ελλάδα διαθέτουν- κατάφεραν να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις με τις επιτυχίες τους ξεπερνώντας τον εαυτό τους και τα ατομικά τους ρεκόρ. Οι εγκαταστάσεις του, βρίσκονται πίσω από το πανθρακικό στάδιο, σε μία πανέμορφη καταπράσινη, αλλά απομακρυσμένη τοποθεσία.

Φυσικά αυτό το γεγονός ευνοεί τους «ποντικούς» που κάθε τόσο τρυπώνουν παράνομα στο εσωτερικό τους.  Στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, μία τηλεόραση, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά και πακέτα τσιγάρων έκλεψαν άγνωστος ή άγνωστοι από τα γραφεία του αθλητικού συλλόγου. Το περιστατικό που κατέγραψε με ρεπορτάζ του ο «Χ» διαπίστωσε ο Κώστας Μιχελής πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου. Ο ίδιος άνθρωπος ενημερώθηκε χθες το πρωί για το νέο χτύπημα.

«Έχω δώσει κλειδιά σε δασκάλους και συνταξιούχους για να γυμνάζονται μέσα στις εγκαταστάσεις. Το πρωί ήρθαν στο γήπεδο και με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι δε θα μπουν μέσα γιατί η πόρτα είναι παραβιασμένη με λοστό.  Ενημέρωσα την αστυνομία και πήγε και εγώ αμέσως», δήλωσε ο Κώστας  Μιχελής.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο άνδρες της αστυνομίας μαζί με τον Κώστα Μιχελή και είδαν την πόρτα του γυμναστηρίου να είναι όντως παραβιασμένη. Οι αστυνομικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και ζήτησαν από τον πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου να επιθεωρήσει το χώρο προκειμένου να δει, τι πήραν οι κλέφτες.

«Εκ πρώτης όψεως δε λείπει κάτι, αλλά με μία προσεκτικότερη ματιά είδα ότι λείπουν βάρη τα οποία ζυγίζουν 10-20 κιλά, και τα χρησιμοποιούν τα παιδιά όταν γυμνάζονται. Είναι δουλειά μικροκλεφτών οι οποίοι θα το πουλήσουν για παλιοσίδερα. Τα βάρη αυτά κοστίζουν το καθένα περίπου 120 ευρώ και θα τα πουλήσουν 5-6 ευρώ. Αυτή είναι η διαφορά ότι, δεν βγάζουν πολλά λεφτά ενώ μας κάνουν ζημιά. Για να αντικαταστήσουμε αυτά θέλουμε χρήματα τα οποία δε μας περισσεύουν αυτή την περίοδο», είπε.

ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Από το 1990 μέχρι σήμερα οι εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας έχουν γίνει στόχος διαρρηκτών έξι φορές.  Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να εγκαταστήσει στο χώρο κάμερες ασφαλείας με στόχο να καταγραφούν όσοι επιχειρήσουν και πάλι να παραβιάσουν τους χώρους ή καλύτερα να αποτραπούν.

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=94893

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top