0

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 22 Οκτωβρίου 2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ Δράμας που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου 2014.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες μετά από επίμονες ενέργειες πέτυχαν  την επαναλειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ Δράμας που είχε παραμείνει κλειστό τους τελευταίους 16 μήνες.

Με την έναρξη της λειτουργίας του θα παρέχει μία υπερσύγχρονη αυτόματη μικτή γραμμή ελέγχου. Θα εκτελεί ελέγχους σε κάθε τύπου επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία οχήματα κάθε μεγέθους, Δημόσιας και Ιδιωτικής Χρήσης, Ρυμουλκούμενα και Ημιρυμουλκούμενα. Σε ένα μήνα θα είναι σε θέση να εκτελεί ελέγχους και σε Βυτιοφόρα Καυσίμων (ADR) και Ψυγεία Διεθνών Μεταφορών (ATP) .

Το Δημόσιο ΚΤΕΟ Δράμας προσφέρει πολύ ανταγωνιστικά τιμολόγια, ειδικές εκπτώσεις 25% σε ανέργους ιδιοκτήτες ΙΧ , εκπτώσεις 10 ως 20% σε επιχειρήσεις  με πολλά οχήματα και εκπτώσεις 15% σε οχήματα Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης στις δηλώσεις του  τόνισε : «Το δημόσιο ΚΤΕΟ Δράμας προσφέρει πολύ ανταγωνιστικά τιμολόγια με ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους, σε επιχειρήσεις και σε κρατικά οχήματα συνεισφέροντας οικονομικά στην Περιφερειακή μας Ενότητα.»

http://www.followit.gr/epikairotita/item/3386-enarksi-leitourgias-dimosiou-kteo-dramas.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top