0

Άμεσα φαίνεται ότι ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Ξάνθης μετά την πρόταση που υπέβαλε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ξάνθης Γιώργος Μπατζακίδης για να καταγράφονται τα προβλήματα της πόλης σε 24 ωρη βάση από τους οδηγούς των ΤΑΞΙ και να ενημερώνεται ο Δήμος για να παρεμβαίνει σε πραγματικό χρόνο.

Το πρωί της Πέμπτης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, υπεύθυνος για τις Τεχνικές Υπηρεσίες αλλά και τα παράπονα των Δημοτών, συνάντησε στο γραφείο του τον Γιώργο Μπατζακίδη που είχε τη σχετική ιδέα και τους εκπροσώπους των ΤΑΞΊ Βασίλη Γεωργιάδη, Πρόεδρο του Σωματείου, και Στέλιο Γουναρίδη, Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, όπου συμφωνήθηκε να υλοποιηθεί άμεσα το σχετικό σχέδιο.

2014-10-23 12.35.24Τις επόμενες μέρες, μετά τη συνεργασία με το Δήμαρχο, θα γίνει γνωστό το τηλέφωνο όπου θα απευθύνονται οι επαγγελματίες της πόλης για αυτό το πρωτότυπο παρατηρητήριο, ενώ όπως σημειώνει ο Μ. Τσέπελης, δεν αρκεί μόνο η καταγραφή αλλά και η ενημέρωση του δημότη για την τύχη του αιτήματός του. Μάλιστα, αυτή η πρωτοβουλία και η συνεργασία με τα ΤΑΞΙ θα λάβει πιο επίσημο χαρακτήρα.

Μ. Τσέπελης: Επικροτούμε και ενδυναμώνουμε τον εθελοντισμό

Στις δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δήλωσε ότι η πρόταση είναι ιδιαίτερα σημαντική και υπενθύμισε ότι ο ίδιος και ο Δήμαρχος έχουν θέσει ως προτεραιότητα την καθημερινότητα στο Δήμο. «Ο Εθελοντισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την πόλη, τον επικροτούμε και τον ενδυναμώνουμε» είπε και τόνισε ότι οι οδηγοί των ΤΑΞΙ θα ενημερώνουν καθημερινά για τα προβλήματα που συναντώνται στους δρόμους ώστε οι Δήμος και ειδικά οι Τεχνικές Υπηρεσίες να παρεμβαίνουν άμεσα.

Εξέφρασε την επιδοκιμασία του για την πρωτοβουλία του Προέδρου της ΟΕΒΕΞ και την ανταπόκριση των ΤΑΞΙ ενώ σημείωσε ότι «θα μπορούσαν να μην ενδιαφερθούν και να μην ασχολούνται αλλά φαίνεται ότι βάζουν το συμφέρον της πόλης πάνω από όλα και φροντίζουν για το κοινό καλό. Είναι μια καλή αρχή» τόνισε. Μάλιστα χρησιμοποίησε ως παράδειγμα το φωτισμό αφού πλέον ο Δήμος διαθέτει ηλεκτρολόγο σε απογευματινή βάρδια και έτσι με μια επισήμανση των ΤΑΞΙ για κάποιο δρόμο που δεν έχει φωτισμό, η βλάβη θα αποκαθίσταται άμεσα.

Γ. Μπατζακίδης: Ευχαριστημένος από την άμεση ανταπόκριση του Δήμου

2014-10-23 12.37.05-1Από την πλευρά του Ο Γιώργος Μπατζακίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση του Μανώλη Τσέπελη στην πρότασή του και την υλοποίησή της από τους οδηγούς ΤΑΞΙ, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από όλους την εικόνα της πόλης, κάθε στιγμή. «Συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο που μέσα σε δύο μέρες υλοποιεί ήδη την πρόταση και τους συναδέλφους των ΤΑΞΙ που θα αναλάβουν να ειδοποιούν το Δήμο. Βρήκαμε τις απόψεις που θα επιθυμούσαμε να κυριαρχούν στην πόλη για να πηγαίνει μπροστά» τόνισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης

Β. Γεωργιάδης: Μας τιμά ότι ζητήθηκε να βοηθήσουμε στην προσπάθεια.

Ο Βασίλης Γεωργιάδης, Πρόεδρος του Σωματείου ΤΑΞΙ εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι θα βοηθούν την πόλη και τους δημότες της. «Μας τιμάει ότι η πρόταση μας αφορούσε και θα χαρούμε να συμμετάσχουμε σε αυτή την προσπάθεια» Όπως είπε, και συμφώνησε και ο Στέλιος Γουναρίδης, 100 ΤΑΞΙ κινούνται 24 ώρες το 24ωρο στην πόλη και θα ενημερώνουν το Δήμο ώστε να καταγράφονται προβλήματα σε οτιδήποτε μπορεί να προκύψει (φωτισμός, λακούβες, καθαριότητα κλπ) για να επιλυθούν τα προβλήματα.

http://www.xanthipress.gr/o-dimos-antapokrithike-stin-protasi-batzakidi-gia-tin-kathimerinotita-sinantisi-tsepeli-oeve-ke-taxi/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top