0

Αγιασμός τελέστηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του Δημοτικού Ωδείου. Η αίθουσα είχε αρκετό κόσμο. Καθηγητές, γονείς, λίγους μαθητές και φυσικά τη διοίκηση τόσο του ωδείου όσο και του Δήμου Καβάλας. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν καλή. Υπήρχε μια στεναχώρια, κάτι το «στραβό». Με τα όσα ακούστηκαν τα πράγματα φάνηκε να αλλάζουν. Θα αλλάξουν κι άλλο αφού τη Δευτέρα το ωδείο του Δήμου Καβάλας αρχίζει τα μαθήματα.

Ο Γιούλης Παπαδόπουλος μίλησε πρώτος. Διάβασε επιστολή των καθηγητών του ωδείου. Οι καθηγητές αρχικά διαμαρτυρήθηκαν επειδή δέχθηκαν ανέντιμη κι απρόκλητη επίθεση. «Γίναμε στόχος με συκοφαντίες και φήμες ανυπόστατες. Λυπούμαστε που όλα αυτά υιοθετήθηκαν άκριτα. Στο ωδείο υπάρχει διαφάνεια κι αξιοκρατία» ανέφερε μεταξύ άλλων το κείμενο που διάβασε ο Γιούλης Παπαδόπουλος. Οι καθηγητές με την ίδια επιστολή δεσμεύτηκαν να εργαστούν εθελοντικά όσο χρειάζεται. «Βάζουμε στην άκρη τη σκληρή παρένθεση» ήταν μια από τις τελευταίες φράσεις του κειμένου τους. Στη συνέχεια μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Χάρης Τριανταφυλλίδης. Τόνισε ότι τη Δευτέρα αρχίζουν τα μαθήματα. Είπε «είμαστε εδώ για να λύνουμε προβλήματα». Υποσχέθηκε νομιμότητα- αξιοκρατία- ισονομία απέναντι σε όλους.

Στη συνέχεια μίλησε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λυχούνας. «Λυπάμαι που σήμερα μιλάμε για προβλήματα και όχι για τα επόμενα σχέδια μας» ήταν τα πρώτα του λόγια. Υποσχέθηκε συζήτηση για το μέλλον του ωδείου ώστε να γίνει ακόμη καλύτερο. Τέλος ως εκπρόσωπος των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών ο Νίκος Καραγιαννακίδης αναφέρθηκε στην επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου με γενική συνέλευση και εκλογές που θα γίνουν άμεσα.

http://www.proininews.gr/10/11/χθες-αγιασμός-τη-δευτέρα-μαθήματα-στο/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top