0

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ της American Genetics, του νέου χορηγού της ομάδας μπάσκετ του ΚΑΟΔ, επισκέφθηκε τη Δράμα το μεσημέρι τη Κυριακής, ο υφυπουργός Γεωργίας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν κ. Άραμπ Τζαχαντζίρ.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της American Genetics κ. Παύλος Ζουλιάμης, ενώ μαζί του ήταν, ο πρώην υπουργός Γεωργίας του Ιράν και νυν πρόεδρος της εταιρείας ΑΒΙΣΑ κ. Χοσεϊνιφάρ Γκολαμρέζα, ο πρόεδρος της εταιρείας HATAMAGRO κ. Ζαχεντιάν Ρεζά και ο τεχνικός διευθυντής της εταιρείας ΑΒΙΣΑ κ. Άραμπ Μοχάμεντ. Το κλιμάκιο από την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, ήταν επίσημοι καλεσμένοι του κ.Παύλου Ζουλιάμη.

Ο δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος τους καλωσόρισε στο γραφείο του και μίλησε για «μια πόλη που κάνει επανεκκίνηση», ενώ τόνισε ιδιαίτερα ότι ο μεγαλύτερος πληθυσμός του Δήμου Δράμας είναι αγρότες, σημειώνοντας ότι «δίνουμε μεγάλη σημασία στις συνεργασίας στον πρωτογενή τομέα».

Ο διευθύνων σύμβουλος της American Genetics κ. Ζουλιάμης, καλωσόρισε τους επισκέπτες στην Ελλάδα, λέγοντας ότι βρίσκονται στην Ελλάδα τέσσερις μέρες. «Το ταξίδι μας ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, επισκεφθήκαμε τα εργοστάσιά μας στην Ιταλία και μετά από τη Δράμα θα πάμε στην Τουρκία». Ο κ. Ζουλιάμης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Μαμσάκο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον φίλο Χριστόδουλο γιατί αρχίζει και αναπτύσσεται πλέον ένας δεσμός φιλίας μεταξύ μας, ο οποίος έχει βοηθήσει πάρα πολύ, ότι έχει να κάνει και με την χορηγία μας με τον ΚΑΟΔ, έχει βοηθήσει στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά ακόμα περισσότερο η ιδέα του να επενδύσουμε στη Δράμα και να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε μέσο μπορούμε, είναι μια ιδέα την οποία εμείς σαν εταιρεία, δεν μπορούμε παρά να αγκαλιάσουμε. Θέλω να πω στους πολίτες της Δράμας, ότι η εταιρεία μας θα σταθεί αρωγός, θέλουμε να βοηθήσουμε την οικονομία της περιοχής, ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολες είναι οι εποχές και πόσο λείπουν τα χρήματα σε όλους μας. Παρά ταύτα, όταν η δημοτική αρχή αγκαλιάζει μια τέτοια πρωτοβουλία, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι εμείς με τους συνεργάτες μας από το εξωτερικό, να σκύψουμε πάνω σ’ αυτό.»

Με τη σειρά του, ο υφ. Γεωργίας του Ιράν κ. Τζαχαντσίρ, ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, τόνισε τις άριστες σχέσεις των δύο χωρών και τόνισε ότι επιζητούν τη συνεργασία σε διάφορους τομείς όπως είναι η γεωργία, ενώ κάλεσε τους Έλληνες να επισκεφθούν το Ιράν και να γνωρίζουν τον τομέα της γεωργίας εκεί.

Τέλος, ο κ. Μαμσάκος δώρισε μερικά βιβλία ως δώρο στους ξένους επισκέπτες. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας, ενώ αργότερα το απόγευμα, όλοι μαζί, παρακολούθησαν τον αγώνα του ΚΑΟΔ. Αργά το βράδυ, η αντιπροσωπεία αναχώρησε για την Τουρκία.

http://www.proinos-typos.gr/gr/protothema/9448-2014-10-15-06-19-33.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top