0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΑΡ

Έστω ότι θεωρούμε δεδομένο πως ο αγωγός ΤΑΡ θα περάσει από την Ελλάδα. Γιατί όμως να δεχθούμε ότι πρέπει να περάσει από τον εύφορο κάμπο μας αντί από βραχώδη ή ημιβραχώδη περιοχή, όπως προτάθηκε από τα αρμόδια τεχνικά επιμελητήρια; Γιατί να υποβαθμίσουμε τον κάμπο μας; Απλά γιατί έχει πολύ μικρότερο κόστος κατασκευής ή μήπως κρύβεται κάτι άλλο; Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι στην Ιταλία ο λαός ξεσηκώθηκε και δεν επιτρέπει να περάσει ο αγωγός ΤΑΡ ούτε 5 km από το έδαφός της.

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ δεν συναινεί στη διέλευση του αγωγού από τον κάμπο μας (έναν από τους πιο εύφορους στην Ευρώπη) αλλά και από κανένα άλλο κάμπο. Γιατί τη Γη δεν την κληρονομήσαμε από τους γονείς μας, αλλά τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας.

Ζητάμε λοιπόν από το Δημοτικό Συμβούλιο να τοποθετηθεί ξεκάθαρα επί του θέματος. Να ενημερώσει και να κινητοποιήσει τους Δημότες. Να μη ζητάει, υπεκφεύγοντας, να πάρουν αυτοί πρώτοι θέση. Να εξηγήσει ότι ακόμη τίποτε δεν κρίθηκε οριστικά.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε και να κινητοποιήσουμε τους Δημότες μας. Μόνο έτσι μπορούμε να παραδώσουμε τον τόπο στα παιδιά μας, όπως τον βρήκαμε.

http://dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19297

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top