0

Από το εξωτερικό, όπου και βρισκόταν για υποχρεώσεις, ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής έστειλε το δικό του μήνυμα στην νέα δήμαρχο της πόλης Δήμητρα Τσανάκα.

Πριν από λίγο καιρό στην εφημερίδα "Πρωινή" ο Θόδωρος Θεοδωρίδης δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό κείμενο, όπου "αποκάλυπτε" το περιεχόμενο τριών επιστολών που τάχα έστειλα στη κ. Τσανάκα με την εντολή να τις διαβάσει σε διαφορετικούς χρόνους. 
Με την πρώτη επιστολή, που έπρεπε να τη διαβάσει αμέσως, τη "συμβούλευα" να ρίξει όλες τις ευθύνες για τα στραβά του Δήμου σε μένα. Με τη δεύτερη, που έπρεπε να τη διαβάσει το 2017, να ρίξει όλες τις ευθύνες στους υπαλλήλους. Και με την τρίτη, που έπρεπε να τη διαβάσει το 2019, να ετοιμάζεται να γράψει τρεις επιστολές για τον διάδοχό της, προφανώς με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο. 
Κάποιοι δημοσιογράφοι το πίστεψαν και ζητούσαν από μένα να προβώ σε δηλώσεις!
Φαίνεται όμως ότι το πήρε στα σοβαρά και η νέα δήμαρχος Καβάλας. Έτσι, τον τελευταίο καιρό, όλα τα στραβά και άσχημα του Δήμου μας φορτώνονται σε μένα. Κι όταν δεν υπάρχουν τέτοια στραβά και άσχημα, ε, δεν πειράζει, επινοούνται. Αυτόκλητοι "κύκλοι του δημαρχείου", κολαούζοι, γλείφτες και παπαγαλάκια έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δυσφήμησης τόσο του προσώπου μου, όσο και της παράταξης "Ανοιχτή πόλη". 
 
Συμβουλεύω για τελευταία φορά την κ. Τσανάκα να αποφεύγει αυτούς τους τύπους. Να κοιτάζει πώς θα κάνει καλύτερα τη δική της δουλειά προσβλέποντας στο μέλλον και να μη παρελθοντολογεί άσκοπα. Όλοι μας κρινόμαστε από αυτό που κάνουμε και όχι από αυτό που έκανε ή παρέλειψε να κάνει ο προκάτοχός μας.
Θα ακολουθήσει η Δήμητρα Τσανάκα τις συμβουλές του προκατόχου της;


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top