0

Συνάντηση με τους τευτλοπαραγωγούς στην Ορεστιάδα, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς. Στην πρόσφατη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του εργοστασίου ζαχάρεως, οι παραγωγοί, παρουσίασαν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στην παρούσα φάση και ζήτησαν τη συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου, συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους Ζηνοβία Ζάχαρη και Κώστα Βενετίδη, άκουσαν τους παραγωγούς και συζήτησαν μαζί τους για το πως μπορεί να αντιμετωπισθεί η κατάσταση. Σε δηλώσεις του ο κ. Πέτροβιτς είπε:

«κατανοώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί τεύτλων, πρόβλημα για το οποίο πρέπει να βρεθεί λύση. Η παρουσία μου εδώ στην Ορεστιάδα, υπογραμμίζει το έμπρακτο ενδιαφέρον και την συνεχή προσπάθεια όλων μας για το σκοπό αυτό. Είμαστε δίπλα στους αγρότες και δεν θα σταματήσουμε να είμαστε αρωγοί, βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορούμε, σε όσα διεκδικούν οι τευτλοπαραγωγοί του Έβρου».

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου συναντήθηκε με το Διευθυντή του εργοστασίου ζαχάρεως στην Ορεστιάδα Παράσχο Παρασχούδη και συζήτησαν το πλαίσιο μέσα στο οποίο διαμορφώνεται η υπάρχουσα κατάσταση. Ο κ. Πέτροβιτς ανέφερε ότι παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη των γεγονότων και ευελπιστεί με κατάλληλες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες όλων των εμπλεκομένων φορέων, να υπάρξει σύντομα θετική έκβαση στα αιτήματα των παραγωγών τεύτλων.

http://www.methorios.gr/online/?p=9053

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top