0

Νωρίς χθες το πρωί κατέπλευσε στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Albatros, ένα από τα πλοία τέτοιου είδους που έρχονται συχνά στην πόλη μας. Ήδη έχει προγραμματισθεί άφιξή και το καλοκαίρι του 2015. Το κρουαζιερόπλοιο προέρχονταν από λιμάνι της Βουλγαρίας. Ματαίωσε το ταξίδι του στη Γιάλτα αφού λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία δεν προσέγγισε καθόλου την περιοχή. Από το βουλγάρικο λιμάνι κινήθηκε κατευθείαν στην Καβάλα. Χθες το μεσημέρι αναχώρησε για επόμενους προορισμούς, τη Μονεμβασιά, το Ντουμπρόβνικ και τη Βενετία, όπου η κρουαζιέρα ολοκληρώνεται. Το Albatrοs διαθέτει πλήρωμα 350 ατόμων, οι δε επιβάτες του, οι περισσότεροι Γερμανοί, είναι 650.

Λίγοι από αυτούς κινήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Οι περισσότεροι κινήθηκαν στο κέντρο της πόλης και στην αγορά. Έξοδο με την ευκαιρία της στάσης στην Καβάλα, κίνηση στην αγορά της πόλης, διαπιστώθηκε κι από το πλήρωμα του πλοίου.

Τα κρουαζιερόπλοια για το 2014, που απέμειναν να έρθουν, είναι τέσσερα. Τα δύο θα έρθουν τις τελευταίες μέρες του Οκτώβρη και τα επόμενα δύο τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη. Στο μεταξύ την Παρασκευή επανέρχεται στην Καβάλα, το κρουαζιερόπλοιο Riviera, το οποίο ταξίδεψε μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Στην επιστροφή του θα κάνει μία στάση στο λιμάνι της πόλης μας.

https://www.facebook.com/proini.fm


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top