0

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης  Γιώργος Παυλίδης κατά την επίσκεψή του στη Αθήνα, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, είχε συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη με θέμα την Τουριστική Ανάπτυξη της Περιοχής.

Στη συνάντηση μετείχε ο  Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ  κ. Παναγιώτης Λειβαδάς και κορυφαίοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η Υπουργός εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον της για την περιοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και τα συγκριτικά της πλεονεντήματα.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι είναι αναγκαία η τουριστική ανάπτυξη για την αναδιάρθρωση της οικονομίας της ΠΑΜ-Θ και την επίτευξη άμεσων οικονομικών εισροών. Έκανε σύντομη περιγραφή του νέου σχεδιασμού με πυλώνες πέραν του μαζικού τουρισμού, το άθικτο φυσικό περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Έθεσε το θέμα της βίζας των 72 ωρών από την Τουρκία και προσκάλεσε την Υπουργό σε επίσημη επίσκεψη εργασίας στην ΠΑΜ-Θ.

Η Υπουργός κα. Κεφαλογιάννη αποδέχθηκε την πρόσκληση και δήλωσε ότι είναι έτοιμη να παράσχει την υποστήριξή της, ενώ για το θέμα της βίζας των 72 ωρών δήλωσε ότι εκ μέρους του Υπουργείου της δεν υφίσταται αντίρρηση αλλά θετική προσέγγιση.

Σημειώνουμε ότι για το θέμα της βίζας ο Περιφερειάρχης είχε σειρά συναντήσεων με στόχο την πρόοδο του θέματος.

http://fonikavalas.blogspot.gr/2014/10/72_18.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top