0

Το σχόλιο του διοργανωτή στο Facebook:

Ήμασταν μια εξαιρετική ομάδα!
Όπως κάθε χρόνο μετά τη λήξη του φεστιβάλ, έτσι και φέτος, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω αυτούς που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης και χωρίς τους οποίους θα ήταν αδύνατον πρακτικά να λειτουργήσει οτιδήποτε. 
Tους δεκάδες εθελοντές!
Συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και άμεσους συνεργάτες μου, την Ελένη τη Βροχίδου (υπεύθυνη των σχολείων), την Ιωάννα την Μπακάλη (υπεύθυνη των εθελοντών), τον Γιάννη τον Τσαλαμάνη (υπεύθυνο του tech show), τον Μιχάλη το Μανιό, υπεύθυνο σίτισης. και τον Χρήστο τον Λυτρίδη (υπεύθυνο όλων των υπόλοιπων πάρα πολλών εργασιών) και δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει η σημαντικότατη, αν και όχι άμεση λόγω των προσφάτως ανειλημμένων υποχρεώσεών του στο δήμο Δράμας, προσφορά του Δημήτρη Καραμπατζάκη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές φοιτητές που ήταν εκεί από το πρωί και εξυπηρέτησαν άψογα τους πάνω από 3.300 μαθητές σχολείων και τις πολλές εκατοντάδες επισκεπτών πολιτών. Ευχαριστώ λοιπόν όλα τα παιδιά. Ήταν μια κουραστική εβδομάδα αλλά περάσαμε καλά, νομίζω, και είμαι σίγουρος ότι και του χρόνου θα ήμαστε πάλι μαζί σ' αυτή τη σημαντική και μεγάλη διοργάνωση!
https://www.facebook.com/i2fest


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top