0

Επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αργύρη Πατακάκη πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. προπονητές και αντιπροσωπεία παικτών του "ΔΡΑΜΑ 1986".

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ Χειράκη και Κινατζίδης υποδέχθηκαν την ομάδα και ακολούθησε συζήτηση για την πορεία του Συλλόγου στο Handball και στην Κολύμβηση ενώ αναφέρθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος. Το ενδιαφέρων όλων κινήθηκε κυρίως στο πως ο σύλλογός μας με δράσεις θα συνεισφέρει στον αθλητικό τουρισμό του Νομού μια και ο τουρισμός  είναι βασική προτεραιότητα του Αντιπεριφερειάρχη.

Ο σύλλογός μας με την ανδρική ομάδα στην Α1 Εθνική Κατηγορία, τα 7 τμήματα Χειροσφαίρισης και πλέον με τους 170 αθλητές-τριες Κολύμβησης, θα συνεχίσει και την φετινή περίοδο να εκπροσωπεί την πόλη μας ανά το Πανελλήνιο και φυσικά με τις διοργανώσεις του να κάνει την Δράμα πόλο έλξης πολλών συλλόγων και φιλάθλων.

http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19312


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top