0

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Δημητρίου Κηπουρού στην Κομοτηνή, οι οποίοι με επιστολή τους στη ΦΩΝΗ καταγγέλλουν την αδιαφορία, την απαξίωση αλλά και την προκλητική εις βάρος τους στάση όλων των δημάρχων και δημοτικών συμβούλων της πόλης την τελευταία δεκαετία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, οι κάτοικοι του συγκεκριμένου δρόμου εδώ και μια δεκαετία παρακαλάνε στην κυριολεξία κάθε Δήμαρχο και σύμβουλο προκειμένου να ασφαλτοστρώσουν τον δρόμο, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. «Πολλοί ένοικοι πήγαν και παρακάλεσαν του δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους αυτά τα χρόνια και μόνο υποσχέσεις λάμβαναν, άντε και κάνα φορτηγό που έστελναν για να ρίξει άμμο και να κλείσει τις μεγάλες τρύπες που γίνονται από τις βροχές, γιατί φυσικά δεν υπάρχει αποχέτευση και όλα τα νερά τρέχουν στο δρόμο» αναφέρουν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΟΔΟΣ ΗΠΟΥΡΟΥ

Η ταλαιπωρία που βιώνουν οι κάτοικοι τα τελευταία 10 χρόνια από τις μεγάλες λακκούβες του δρόμου αλλά και τις μεγάλες ποσότητες νερού που συγκεντρώνονται  ύστερα από βροχές, με κίνδυνο να υποστούν και οι ίδιοι και τα οχήματα τους μεγάλη ζημιά, είναι αρκετά μεγάλη και πιθανή, όμως αυτό που ξεχείλισε την οργή τους είναι ένα αντίστοιχο έργο που έκανε ο Δήμος σε παραπλήσιο δρόμο, όπου κατοικούν ελάχιστες οικογένειες Ρομά.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΟΔΟΣ ΗΠΟΥΡΟΥ

«Δεν λέμε να μην φτιάξουν τον διπλανό δρόμο, όπου μένουν οι Ρομά. Σαφώς και να τον φτιάξουν» λένε οι κάτοικοι, όμως «με ποια λογική φτιάξανε πρώτα έναν δρόμο όπου μένουν 10 κάτοικοι και όχι έναν δρόμο με 5 οικοδομές; Μήπως επειδή εμείς δεν είμαστε μουσουλμάνοι αλλά χριστιανοί;» αναρωτιούνται εύλογα οι κάτοικοι της περιοχής.

Σίγουρα ο Δήμαρχος Πετρίδης, πέρα από τη σκληρή προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου, θα πρέπει να κοιτάξει να ανακουφίσει τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών και να εξασφαλίσει για αυτούς συνθήκες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

http://fonirodopis.gr/press/?p=57867

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top