0

Τι γράφει σε απόσπασμα από κείμενό του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα SPORTDAY ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής...

«Η ιστορία με τον τάφο της Αμφίπολης έχει εξελιχθεί σε καλαμπούρι. Ξεκίνησαν ότι είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου που δεν έχει συληθεί, μετά τα μέτρα πέσανε σε Ρωξάνη και Ηφαιστίωνα και τώρα έχουμε πάει σε κάποιον παλιό πολεμιστή του Great, που ζήτησε να τον θάψουν στην πατρίδα. Στο παιχνίδι έχει μπει η FIFA των αρχαιολόγων. Χτες ένας αιγυπτιολόγος είπε ότι τα αγάλματα που βρήκαμε δεν είναι καρυάτιδες αλλά ιέρειες του Διονύσου, που λεγόντουσαν Κλώδωνες και αναγνωριζόντουσαν από τα ιερά καλάθια που είχαν στα κεφάλια. Στο μεταξύ το μισό Διαδίκτυο έχει outshit τον Τζήμερο επειδή έγραψε ότι δεν πιστεύει ότι οι Καρυάτιδες έγιναν από αρχαίους Ελληνες, αλλά από κάποιους άλλους που ήταν μιμητές τους. Τώρα γιατί ένας άνθρωπος δεν μπορεί να πει ότι δεν γουστάρει πώς μοιάζουνε οι καρυάτιδες, αναζητήστε το στην αρχαιολατρική υστερία, που δεν γνωρίζει δεξιά και αριστερά».

http://serraikanea.gr/med/item/13060-to-kraksimo-panoytsou-gia-tin-amfipoli.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top