0

Έχετε στην κατοχή σας ένα κομμάτι γης και δεν γνωρίζετε αν μπορείτε να το καλλιεργήσετε; Θέλετε να το καλλιεργήσετε και δεν ξέρετε τον τρόπο; Οι άνθρωποι του xorafaki.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Άλλωστε στη σύγχρονη κοινωνία των μεγαλουπόλεων, λίγοι πια έχουν αγροτικές γνώσεις.

Τί είναι το xorafaki.gr

Το xorafaki.gr ανήκει στην εταιρεία Lotus Business Consulting, η οποία ειδικεύεται στις υπηρεσίες τροφίμων και ποτών. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα η οποία διαθέτει στο δυναμικό της επιστημονικό προσωπικό καθώς και εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι παρέχουν συμβουλες και υπηρεσίες που αφορούν πάσης φύσεως αγροτικές εργασίες. Από την παραγωγή και τη διάθεση των προϊόντων, μέχρι και την τυποποίηση και την εξαγωγή τους.

Πως λειτουργεί

Όσο κι αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία, μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν (τουλάχιστον ακόμα) μέσω υπολογιστή. Έτσι, για να λάβετε τις συμβουλές του xorafaki, απαιτείται να συλλέξετε χώμα από τη γη σας και να το στείλετε στους καταρτισμένους συνεργάτες της υπηρεσίας, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά στην ιστοσελίδα. Μόλις το δείγμα εξεταστεί από τους γεωπόνους, οικονομολόγους και επιστήμονες τροφίμων τoυ xorafaki, τότε θα λάβετε μια αναλυτική μελέτη η οποία θα υποδεικνύει τις ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσετε καθώς και τις κατάλληλες και πιο κερδοφόρες καλλιέργειες για τη γη σας .

Οι υπηρεσίες που προσφέρει

To xorafaki είναι ικανό να σας βοηθήσει σε όποιο στάδιο της αγροτικής σας «περιπέτειας» κι αν βρίσκεστε. Έτσι, αν επιχειρείτε τα πρώτα σας βήματα, μπορείτε να λάβετε συμβουλές για το τι μπορείτε να καλλιεργήσετε, ενώ αν έχετε ήδη δοκιμάσει την τύχη σας μόνοι σας, οι ειδικοί θα σας πουν αν η καλλιέργεια που έχετε επιλέξει είναι η κατάλληλη για τη γη σας και αν ναι, πως μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας από αυτήν. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε μια ολοκληρωμένη οικονομοτεχνική μελέτη η οποία θα σας καθοδήσει βήμα-βήμα για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να δείτε το χωράφι σας να αποδίδει.

Πριν λοιπόν πιάσετε την τσάπα και αρχίσετε να σκάβετε το χωράφι σας, κάντε έναν (μικρότερο) κόπο και οργώστε πρώτα το διαδικτυακό xorafaki ώστε να εκμεταλλευτείτε γρήγορα και στο έπακρο τις δυνατότητες που σας παρέχει η γη σας.

http://www.thetoc.gr/new-life/creatives/article/exete-xwrafi-kai-den-kserete-ti-na-to-kanete-to-xorafakigr-exei-ti-lusi


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top