0

Πετυχημένο ήταν το (δύο μερών) Flash Μob που διοργάνωσε στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής η ποδηλατική ομάδα On Bikes, στο πλαίσια της ευρωπαϊκής εκστρατείας κίνησης Move Week – Εβδομάδα Κίνησης 2014.

Μία εκστρατεία, που δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες πολίτες και στην Ελλάδα να δοκιμάσουν νέους ή εναλλακτικούς τρόπους άσκησης, εντελώς δωρεάν, και να ανακαλύψουν αυτόν που τους εμπνέει.

Όπως είναι και το Flash Mob: προσχεδιασμένο χορευτικό με στόχο την έκπληξη και τη διασκέδαση των περαστικών, αλλά και την ευαισθητοποίηση σχετικά με ένα κοινωνικό θέμα.

«Στην περίπτωσή μας θέλουμε να προωθήσουμε τα οφέλη της κίνησης μέσω της εκστρατείας Now We Move και Εβδομάδας Move Week», σημείωσαν τα μέλη των On Bikes, που ευχαρίστησαν την κ. Άννα Μαχαιροπούλου η οποία είχε τη σύλληψη της χορογραφίας του πρώτου μέρους και τον συντονισμό όλης της χορογραφίας, καθώς και τους Νίκο Οικονομίδη – DJ Lagos, και Γιάννη Γκαράνη (Planet Gym), για τη βοήθεια τους στον ηχητικό εξοπλισμό.

http://inkomotini.gr/video-photos-το-flash-μob-των-on-bikes-κομοτηνής/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top