0

Με κατάληψη του δημαρχιακού μεγάρου στην Ξάνθη, το πρωί της Τρίτης συνεχίζουν οι δημοτικοί υπάλληλοι τις κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για την αξιολόγηση και για τους ελέγχους μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

katalipsi-30092014bΤο διεκδικητικό πλαίσιο των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση αφορά στους όρους της αξιολόγησης και τους φόβους δημιουργίας δεξαμενής απολύσεων για τους εργαζόμενους αορίστου χρόνου. Παράλληλα, όπως προσθέτει ο Πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης, Δημήτρης Γαλανόπουλος,  ο έλεγχος για τα πλαστά πτυχία θα πρέπει να συνεχιστεί, ξεκαθαρίζοντας τις ενστάσεις των δημοτικών υπαλλήλων.

Στο πλευρό των υπαλλήλων βρίσκεται και ο δήμαρχος Ξάνθης,Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, στηρίζοντας τους αγώνες τους, όπως σημειώνει ο Δημήτρης Γαλανόπουλος ενώ ο Δήμαρχος έκανε σχετικές δηλώσεις στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης.

«Οι εργαζόμενοι και οι αιρετοί πρέπει να γνωρίζουν απόλυτα ποιες είναι οι επιδιώξεις της συγκυβέρνησης. Γιατί μόνο έτσι μπορούν να τις αντιμετωπίσουν ενωτικά, μαζικά, αποτελεσματικά. Η «συγκριτική αξιολόγηση» και ο επανέλεγχος των συμβάσεων με διαφορετικά κριτήρια είναι τρανταχτό παράδειγμα κυβερνητικών μεθοδεύσεων. Στόχος είναι οι απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η διάλυση των υπηρεσιών της», καταλήγει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

http://www.xanthipress.gr/katalipsi-tou-dimarchiou-apo-tous-ergazomenous-gia-tin-axiologisi-sto-plevro-tous-ke-o-dimarchos/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top