0

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης απαγορεύεται η θήρα, παντός θηράματος, για το χρονικό διάστημα από 23.10.2014 έως και 28.10.2014 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παρανεστίου Δράμας, για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της 8ης Διοργάνωσης Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου.

Η περιοχή απαγόρευσης θήρας απεικονίζεται στο απόσπασμα χάρτη που ακολουθεί, η δε οριοθέτησή της περιγράφεται ως ακολούθως:

Με αφετηρία τον οικισμό του Κάτω Θόλου η οριογραμμή ακολουθεί δασικό δρόμο με Β κατεύθυνση, διέρχεται από το τριγωνομετρικό σημείο 267 και τη θέση «Ράχη Δερβίση» και φθάνει στα Ερ. Βουνοπλαγιάς. Από εκεί ακολουθεί το δασικό δρόμο με Β.Α. κατεύθυνση, διέρχεται το Αρκουδόρεμα και καταλήγει στον επαρχιακό δρόμο Παρανεστίου − Διποτάμων. Ακολουθεί το δρόμο αυτό μέχρι την διασταύρωση του προς Πρασινάδα. Από εκεί ακολουθεί τον επαρχιακό δρόμο Παρανεστίου − Πρασινάδας μέχρι τον οικισμό της Πρασινάδας. Από εκεί ακολουθώντας δασικό δρόμο διερχόμενο από τη θέση «Καλύβια Κοντόλια» διασταυρώνεται με το δασικό δρόμο Ζαρκαδιάς − Στάμνας τον οποίον ακολουθεί μέχρι το παλαιό εργοτάξιο Στάμνας. Από εκεί ακολουθεί το δασικό δρόμο προς Τραπέζια διέρχεται το Αετόρεμα και καταλήγει στην Ελληνοβουλγαρική μεθοριακή γραμμή. Από εκεί ακολουθεί τη μεθοριακή γραμμή μέχρι την πυραμίδα αριθμ. 166 στην θέση «Μπισκί». Από εκεί με νοητή ευθεία συνδέεται με δασικό δρόμο τον οποίον και ακολουθεί μέχρι την διασταύρωσή του με το δασικό δρόμο Ελατιάς−Θερμιών. Από εκεί τον ακολουθεί μέχρι την τομή του με το Στραβόρεμα. Ακολουθεί το Στραβόρεμα προς τα κατάντη, ακολούθως το Μεγάλο Ρέμα μέχρι την συμβολή του με το Διαβολόρεμα. Από εκεί ακολουθεί το Διαβολόρεμα μέχρι την συμβολή του με το Νέστο Ποταμό στην θέση Πλατανόβρυση». Ακολούθως η οριογραμμή διατρέχει την κοίτη του Νέστου ποταμού μέχρι τον οικισμό του Κάτω Θόλου, όπου είναι και η αφετηρία.

http://dasarxeio.com/2014/09/26/1038-4/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top