0

Μαζική ανάλυση του προγράμματος των ραδιοφωνικών σταθμών των Σερρών πραγματοποιεί στις τελευταίες του συνεδριάσεις το ΕΣΡ. Συγκεκριμένα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ελέγχθηκαν για την ποσότητα των διαφημίσεων και τον χρόνο αναμετάδοσης άλλων ραδιοφωνικών σταθμών. Είχε προηγηθεί αίτημα του ΕΣΡ, προκειμένου οι ραδιοσταθμοί να καταθέσουν αντίγραφο του ηχογραφημένου 24ωρου προγράμματός τους για συγκεκριμένες δειγματοληπτικές ημερομηνίες. Οι κυρώσεις κυμαίνονται από απλή σύσταση μέχρι τσουχτερά πρόστιμα.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστές οι αποφάσεις που αφορούν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Metropolis 97.2, Δίκτυο FM, και Ράδιο Ε. Συγκεκριμένα το ΕΣΡ επέβαλε τη διοικητική κύρωση της συστάσεως στο Ράδιο Μετρόπολις για ολιγόλεπτη υπέρβαση μέγιστου διαφημιστικού χρόνου και του ορίου δικτύωσης με τον ομώνυμο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Οικονομική κύρωση ύψους 3.000€ στον Ραδιοφωνικό Σταθμό επεβλήθη στο Δίκτυο FM με αιτιολογία την υπέρβαση νομίμου ορίου διαφημίσεων. Το ίδιο ποσό θα κληθεί να πληρώσει το Ράδιο Ε, επειδή υπερέβη το μέγιστο όριο δικτύωσης.

http://www.radiofono.gr/node/4521


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top