0
Πρώτη φορά στο Perifereiaka.gr; Κανένα πρόβλημα! Για την διευκόλυνσή σας στην χρήση της ιστοσελίδας ετοιμάσαμε έναν σύντομο οδηγό!

Το Perifereiaka.gr παρακολουθεί και αποδελτιώνει την τοπική επικαιρότητα της περιοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης καθώς και των γειτονικών με αυτήν περιοχών. Οι τοπικές ειδήσεις των 5 νομών της Περιφέρειας ΑΜΘ παρουσιάζονται σε 5 ενότητες στην κορυφή της σελίδας:

Δράμα - Καβάλα - Ξάνθη - Ροδόπη - Εβρος


Για να εμφανιστούν ειδήσεις από την κάθε μία ενότητα, πατάμε στην καρτέλα τον νομό που επιθυμούμε.


Ακριβώς από κάτω εμφανίζεται ο πίνακας με τις κατηγορίες:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ


Πατώντας στον τίτλο της κάθε μίας κατηγορίας δημοσιεύσεων βλέπετε τις 5 πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις στην κάθε κατηγορία ενώ πατώντας το "Περισσότερα για... (τίτλος κατηγορίας)" φορτώνονται περισσότερες δημοσιεύσεις.

Ακριβώς από κάτω εμφανίζονται οι πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις στην κατηγορία ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Στην ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ βλέπουμε όλες τις πρόσφατες δημοσιεύσεις από όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες.

Αμέσως πιο κάτω βρίσκουμε την κατηγορία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ με ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους κατοίκους όλων των νομών της Περιφέρειας ΑΜΘ καθώς και ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις και την λειτουργία της Περιφέρειας ως αυτοδιοικητικού οργάνου.

Στην κατηγορία ΕΡΓΑΣΙΑ - ΚΑΡΙΕΡΑ εμφανίζονται όλες οι ειδήσεις σχετικά με την αναζήτηση εργασίας ενώ δίπλα της στην κατηγορία ΧΡΗΣΙΜΑ & ΕΞΥΠΝΑ εμφανίζονται δημοσιεύματα σχετικα με θέματα υγείας, ομορφιάς, ιστορικά ζητήματα, τεχνολογία, αθλητισμό, επιστήμες κ.ο.κ.

Πιο κάτω στην κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ βρίσκουμε ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο μας, στην κατηγορία ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ βρίσκουμε σχόλια από τα παρασκήνια της τοπικής επικαιρότητας ενώ αμέσως παρακάτω βρίσκουμε την κατηγορία ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ με επιλεγμένες εικόνες από κάθε περιοχή!

Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο δωρεάν newsletter μας (στο επάνω και δεξί μέρος της ιστοσελίδας) για να λαμβάνετε όλες τις νέες δημοσιεύσεις μας σε καθημερινή βάση!

Τέλος έχουμε φτιάξει έναν μικρό και χρήσιμο οδηγό για τους 5 νομούς της Περιφέρειας ΑΜΘ ο οποίος βρίσκεται στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας κάτω ακριβώς από το λογότυπο. Περνώντας τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ εμφανίζονται επιλογές με χρήσιμες πληροφορίες για κάθε νομό ξεχωριστά. Ο οδηγός αυτός θα εμπλουτίζεται με τον χρόνο με περισσότερες πληροφορίες!

Οι παραπομπές για την παρουσία μας στα κοινωνικά δίκτυα (προς το παρόν Twitter, Facebook και Google+ βρίσκονται τέρμα επάνω και δεξιά στην ιστοσελίδα!Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top