0

Ήρθε η άνοιξη και άνοιξε η ωραιότερη καφετέρια!

Το χωριό το λένε Κεφαλάρι και θα το βρείτε στην διαδρομή Καβάλα - Δράμα (λίγο πριν τον Αγ. Αθανάσιο). Θα κάνετε μια μικρή παράκαμψη απ' την εθνική οδό (μόνο 2χλμ) και θα βρεθείτε στο σημείο "Πηγές Κεφαλαρίου". Εκεί σας περιμένει ένας παράδεισος. Παντού νερά, ρυάκια, καταπράσινοι τόποι και πανέμορφοι. Ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει και το RiverCafe Kefalari ένα ευλογημένο σημείο - cafe bar, αναψυκτήριο που συγκαταλέγεται στις ωραιότερες καφετέριες ολόκληρης της περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Στο River θα βιώσετε την επίδραση της ομορφιάς, θα χαλαρώσετε, θα βγάλετε πολλές φώτο, θα εντυπωσιαστείτε. Από δίπλα σας περνούν ρυάκια, με τρεχούμενο νερό, ενώ υπάρχει ένα τμήμα του καταστήματος που τα τραπέζια είναι δίπλα στο ποτάμι. Μέσα -δίπλα σας- θα βρίσκονται πέστροφες που παίζουν μαζί σας, απολαμβάνοντας κι αυτές το τοπίο. Θα σηκωθείτε πολλές φορές για να δείτε και να ξαναδείτε το περιβάλλον, να κάνετε βόλτες, να θαυμάσετε τον μικρό καταρράκτη, να δείτε τον κήπο, το ποτάμι κι όλο το μικρό χωριό που μοιάζει να είναι μοναδικό.....

Από τις "Αλλιώτικες Προτάσεις":

https://www.facebook.com/AlliotikesProtaseis/posts/3014259535552903


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top