0

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο Φανάρι του Δήμου Κομοτηνής καθώς κάποιος "γνωστός - άγνωστος" μανιακός δολοφόνος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο γέμισε την περιοχή με δηλητηριασμένα δολώματα, από τα οποία έχασαν την ζωή τους πολλά αδέσποτα και δεσποζόμενα κατοικίδια. Από την πλευρά τους απαρηγόρητοι είναι οι κάτοικοι του παραλιακού χωριού, οι οποίοι φρόντιζαν ή είχαν υιοθετήσει αρκετά από τα άτυχα πλάσματα, τα οποία βρήκαν μαρτυρικό θάνατο.

Χαρακτηριστική είναι η ιστορία της κας Μάγιας Παπαδοπούλου, όπως την κατέγραψε στον τόπο του εγκλήματος ο ιδρυτής του Ζωοφιλικού Σωματείου "Λάιμα" και εθελοντής διασώστης αδεσπότων Αντώνης Λιάπης.

Οπως δείχνουν τα πρώτα δεδομένα, φαίνεται πως στην ευρύτερη περιοχή των παραλιακών του Δήμου Κομοτηνής υπάρχει και δραστηριοποιείται μανιακός δολοφόνος που προς το παρόν στοχεύει και εξοντώνει ανυπεράσπιστα κατοικίδια και ο οποίος ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις του Αντώνη Λιάπη, από τις οποίες και το βίντεο που αναδημοσιεύουμε, ο οποίος ενημερώθηκε και βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος από την πρώτη στιγμή.

Ο ίδιος τονίζει:

"Θα ήταν μια καλή αρχή εάν η αστυνομία, με εντολή εισαγγελέα, εντρυφούσε στον κατάλογο των ονομάτων, που  διαμαρτύρονται κατά καιρούς επίμονα για τα αδέσποτα του Φαναρίου. Οι υπεύθυνοι του δημοτικού κυνοκομείου Κομοτηνής υποθέτω γνωρίζουν κάποιους από αυτούς.

Χρειάστηκε σήμερα μόνο μια απλή επίσκεψη μισής ώρας γα να μάθω ότι και ο Βίκτωρ, ο σκύλος του διπλανού σπιτιού της κας Μάγιας, δολοφονήθηκε παρουσιάζοντας τα ίδια ακριβώς συμπτώματα με τον Ρούντυ, πριν από δύο χρόνια (η μαρτυρία του κηδεμόνα του καταγεγραμμένη σε βίντεο).

Επίσης και η αγαπημένη γάτα της Μάγιας, πριν δύο μέρες βρέθηκε νεκρή.

Επίσης, στο διπλανό χωριό Γλυκονέρι, 2 ή 3 σκυλιά βρέθηκαν νεκρά τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, η μία ήταν γκριφονίτσα και είχε δύο μικρά.

Εν ολίγοις, ο απεχθής και άνανδρος δολοφόνος /δολοφόνοι χορεύουν και αφαιρούν αθώες ζωές. 

Για εμάς ο φάκελος Φανάρι, μόλις άνοιξε."

Το Perifereiaka.gr επικοινώνησε με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης η οποία και όπως μας αναφέρθηκε έχει λάβει γνώση για 2 περιστατικά που αφορούν σε σκύλους, ένα στο Φανάρι και ένα στο Γλυκονέρι ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ιάσμου.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top