0

Πρόκειται για μια ιδιοκατασκευή του Αντώνη Λιάπη και του δραστήριου ζωοφιλικού Σωματείου "Λάιμα" της Κομοτηνής, το “γατόδεντρο” που κάθε φορά που κάποια γάτα βρεθεί επάνω σε δέντρο και δεν μπορεί να κατεβεί, τοποθετείται στον κορμό του δέντρου, με τροφή στο επάνω σκαλοπάτι και σιγά - σιγά η γάτα εξοικειώνεται, παίρνει θάρρος και κατεβαίνει από τα ξύλινα σκαλοπατάκια.

Αυτό ακριβώς συνέβη και σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Σταθμού στην Κομοτηνή, όπου ένα μικρό γατάκι δεν μπορούσε να κατεβεί από ένα δέντρο. Οι κάτοικοι ειδοποίησαν τον Αντώνη Λιάπη με τον ίδιο να φτάνει σύντομα στο σημείο, να τοποθετεί το γατόδεντρο στον κορμό του δέντρου και με υπομονή να προσπαθεί να κατεβάσει την μικρή γάτα.

Τέλος καλό για το μικρό ζώο που απόλαυσε δύο κονσέρβες με τροφή, ενώ αποδείχτηκε ιδιαίτερα φιλικό και παιχνιδιάρικο προς τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην προσπάθεια διάσωσης.

Περισσότερα:

https://maronnews.gr/ο-αντώνης-λιάπης-με-το-γατόδεντρο-διέ/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top