0

Συνεδρίαση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/12 στη Λέσχη Κομοτηναίων με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις και την ανασύνταξη του κόμματος στο Νομό.

Ομιλητές  ο Πάνος Ρήγας, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και η Δώρα Αυγέρη, εκπρόσωπος τύπου του κόμματος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημήτρης Καρβούνης, μέλος της ΚΕ και Οργανωτικός Υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΜΘ.

Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος συζήτησαν με συντροφικότητα και εκδήλωσαν την αποφασιστικότητά τους για την εκκίνηση μιας νέας προσπάθειας στο Νομό, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ είναι εδώ, δίπλα και μέσα στην κοινωνία, αρωγός σε κάθε προσπάθεια να βελτιωθεί η ζωή των συμπολιτών μας.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ και τα στελέχη του κόμματος συζήτησαν, σε κλίμα συναίνεσης, για τη δημιουργία μιας προσωρινής, ως το Συνέδριο, Συντονιστικής Επιτροπής. Κατατέθηκαν διαθεσιμότητες και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις αμέσως προσεχείς ημέρες.

(δελτίο τύπου 02/12/2023)Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top