0

Στο παρασκήνιο της ανεξαρτητοποίησης των δύο μειονοτικών βουλευτών της Θράκης που εκλέχτηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και της προσχώρησής τους στο πολιτικό σχήμα των Χαρίτση - Αχτσιόγλου, ο σχολιασμός του αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας TourkikaNea.gr Μάκη Καραΐσκου ίσως παρουσιάζει τα γεγονότα από κάποια πλευρά που οι περισσότεροι αγνοούσαν.

https://www.youtube.com/watch?v=LAgLNQS-TSM

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγο καιρό δήλωσε τα εξής:

"Δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή που να πιστεύει ότι δεν έχει γίνει γενοκτονία των Ποντίων, όπως και δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή που να θεωρεί την μουσουλμανική μειονότητα ως τουρκική."

Ετσι, με την πρώτη ευκαιρία οι δύο μειονοτικοί βουλευτές Ροδόπης και Ξάνθης που καταγγέλθηκαν σε ανώτατο επίπεδο πως εκλέγονται χάρη στην παρέμβαση της κυβέρνησης της Τουρκίας (μέσω του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής) υπέρ τους, ανεξαρτητοποιήθηκαν και προσχώρησαν στην ομάδα Χαρίτση - Αχτσιόγλου.

Ολα τα παραπάνω δεν είναι υποθέσεις και εικασίες αλλά τα αληθινά γεγονότα.

Το "πως" και το "γιατί" της ανεξαρτητοποίησης των 2 μειονοτικών βουλευτών, το γνωρίζουν προφανώς μόνο οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top