0

Μία παράταξη δεν κρίνεται μόνο από τον αρχηγό της αλλά και από τα στελέχη της. Και εκεί είναι που ο Χριστόδουλος Τοψίδης, ως πολυμήχανος επιχειρηματίας και άνθρωπος της πιάτσας πρωτοτυπεί και παρουσιάζει έναν συνδυασμό ΔΥ-ΝΑ-ΜΙ-ΤΗ που ο Χρήστος Μέτιος σίγουρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

Ας δούμε μόνο 2 από τα πολλά στελέχη του Χριστόδουλου Τοψίδη.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ

Ο Ευάγγελος Πουλιλιός είναι ένα καθαρόαιμο αυτοδιοικητικό ον. Γνωρίζει τι θα πει "αυτοδιοίκηση" στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ας δούμε ένα γεγονός που αποκαλύπτει ο δικτυακός τόπος evros-news.gr για τα αυτοδιοικητικά επιτεύγματα του Πουλιλιού, όταν εκείνος ήταν δήμαρχος.

Τότε λοιπόν, σύμφωνα με το evros-news.gr ο δήμαρχος αλλά και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Πουλιλιός έδινε εργολαβίες στον Πουλιλιό (δηλαδή στον εαυτό του) για "άντληση υδάτων με το τρακτέρ του στις πλημμύρες" όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Αντιδήμαρχος οικονομικών που υπέγραφε τις εντολές πληρωμής από τον δήμαρχο Πουλιλιό προς τον ιδιοκτήτη τρακτέρ Πουλιλιό ήταν ο Σταμάτης Τσιακίρης, ο οποίος ήταν και υποψήφιος δήμαρχος Σουφλίου στις 8 Οκτωβρίου 2023. Δυστυχώς και για τους δύο όμως, για τον μεν δήμαρχο - τρακτεριτζή Πουλιλιό το γεγονός έγινε γνωστό στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης η οποία και τον τιμώρησε με 1 μήνα αργία ενώ ο Τσιακίρης, παρ' όλες τις υποσχέσεις του για διαφάνεια, ήρθε δεύτερος καθώς εκλέχτηκε ξανά ο ήδη δήμαρχος Σουφλίου Καλακίκος.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

  • Τοψίδης: Υποψήφιος του στον Έβρο τέως δήμαρχος, που έδινε δουλειές στον εαυτό του (εδώ κι εδώ)
  • Ο δήμαρχος Σουφλίου Β.Πουλιλιός, μίσθωσε τρακτέρ για αντιπλημμυρική προστασία από τον… εαυτό του (εδώ κι εδώ)
  • Απ’ ευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε Αντιδημάρχους και συζύγους τους, από τον Β.Πουλιλιό (εδώ κι εδώ)


ΡΙΤΒΑΝ ΜΟΛΛΑ ΙΣΑ

Πρώην αντιδήμαρχος Κομοτηνής, μέλος του ΚΙΝΑΛ και εθνικά Τούρκος που, όπως λένε οι "κακές γλώσσες" εορτάζει την 29η Μαΐου 1453 με έναν πρωτότυπο τρόπο!

Σχετικοί σύνδεσμοι:

  • ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ : ¨Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨ (εδώ κι εδώ)
  • Το Προξενικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. της Θράκης βρυχάται ξανά (εδώ κι εδώ)
  • Το αυτοκίνητο του κ. αντιδημάρχου Μολλά Ριντβάν Ισά με αριθμό 1453 (εδώ κι εδώ)

Χρήστο Μέτιο, ειλικρινά, εσύ έχεις τέτοιες στελεχάρες όπως ο Χριστόδουλος Τοψίδης, ώστε να σε στηρίξουν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και να εκλεγείς;





Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top