0


Ο μεγάλος ανταγωνισμός στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος υποχρεώνει τις εταιρίες να αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους και να δημιουργούν νέες εφαρμογές που θα δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι σας. Το Bet Builder είναι από τις εφαρμογές που βρίσκει μεγάλη αποδοχή από τους παίκτες στο online στοίχημα στη Novibet και όχι μόνο. Μαζί με το cash out και το ζωντανό στοίχημα είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για αρχάριους και έμπειρους παίκτες στο διαδίκτυο. Ας δούμε μερικά χρήσιμα στοιχεία που θα μας επιτρέψει να γνωρίσουμε καλύτερα πως λειτουργεί η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Τι είναι το Bet Builder

Το Bet Builder είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τους φίλους του στοιχήματος που έχουν σε βάθος μία αναμέτρηση. Είναι μία εφαρμογή που δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να ποντάρετε σε περισσότερες από μία αγορές από τον ίδιο αγώνα σε ένα κουπόνι. Πλέον μπορείτε να προσθέσετε στο ίδιο δελτίο στοιχήματα όπως ο νικητής αγώνα, το σύνολο των γκολ, τον αριθμό των κόρνερ και όσες ακόμα αγορές επιθυμείτε αλλά από την ίδια αναμέτρηση. Μία έρευνα αγοράς ανάμεσα στις στοιχηματικές εταιρίες θα χρειαστεί να την κάνετε καθώς ο αριθμός των αγορών που μπορείτε να προσθέσετε σε ένα δελτίο ποικίλει από bookmaker σε bookmaker. Διαφορές θα εντοπίσετε και στο είδος των στοιχηματικών αγορών που προσφέρει η κάθε εταιρεία για να παίξετε στο Bet Builder.

Που θα βρω το Bet builder

Το Bet builder μας συστήθηκε τα τελευταία χρόνια και έγινε γρήγορα πολύ δημοφιλές στο διαδικτυακό στοίχημα. Αν είστε από τους παίκτες που συνηθίζουν να μελετούν σε βάθος μία αναμέτρηση τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το bet builder και να δημιουργήσετε μία υπεραξία στο παρολί σας από ένα και μόνο παιχνίδι. Οι περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα προσφέρουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή κάνοντας ακόμα πιο ενδιαφέρον το στοίχημά σας.

Βλέποντας την αποδοχή που απολαμβάνει το Bet builder από τους παίκτες, οι στοιχηματικές εταιρίες όχι μόνο πρόσθεσαν στις πλατφόρμες τους την συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά επιχείρησαν να την προβάλλουν μέσα από προωθητικές ενέργειες. Το συναντάμε πλέον σε περίοπτες θέσεις στις στοιχηματικές σελίδες και η χρήση του γίνεται εξαιρετικά απλή για τους παίκτες.

Τα πλεονεκτήματα του Bet Builder

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι παίκτες επιλέγουν το bet builder για το παιχνίδι τους. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι αρκετά για να προσελκύσει το ενδιαφέρον σας.
  • Προσφέρει συνολικά μεγαλύτερες αποδόσεις επιλέγοντας στοιχηματικές αγορές από ένα και μόνο παιχνίδι. Αν έχετε διαβάσει καλά έναν αγώνα μπορείτε να συνδυάσετε τις προβλέψεις σας σε ένα παρολί και να απογειώσετε την απόδοση του κουπονιού σας.
  • Συνδυάζεται με το Cash Out γεγονός που σας επιτρέπει να εξαργυρώσετε κέρδη αν οι προβλέψεις σας ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο.
  • Αποφεύγετε τα πολλά κουπόνια σε μία αναμέτρηση που σε βάθος χρόνου μειώνουν τις πιθανότητες για κέρδη από την πλευρά του παίκτη.
Βασικά μειονεκτήματα στο Bet Builder

Δεν μπορούμε βέβαια να δούμε το bet builder ως τον επίγειο παράδεισο στο διαδικτυακό στοίχημα. Υπάρχουν μειονεκτήματα που πρέπει να έχει υπόψη του ο παίκτης και δεν θα πρέπει να παραβλέπει σε κάθε δελτίο που φτιάχνει με τη συγκεκριμένη εφαρμογή.
  • Η αύξηση στη γκανιότα που σχηματίζεται από τον συνδυασμό περισσότερων από μίας στοιχηματικών αγορών είναι ο βασικότερος αντίπαλος στο παιχνίδι μας. Αυξάνουμε μεν την απόδοση στο παρολί μας αλλά οι πιθανότητες νίκης αρχίζουν να μειώνονται όσο περισσότερες είναι οι αγορές που επιλέγουμε στο δελτίο μας.
  • Η συμβουλή που δίνουμε πάντα στους παίκτες είναι η επιλογή των μονών αποδεκτών αναμετρήσεων σε ένα δελτίο. Εδώ οι καταστάσεις αλλάζουν στο κυνήγι των μεγάλων αποδόσεων. Απαιτείται μεγάλη προσοχή για να μην ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο του παίκτη.
Πλέον το bet builder είναι διαθέσιμο και για στοιχήματα από το κινητό σας τηλέφωνο. Η στοιχηματική εμπειρία που προσφέρουν οι online bookmakers απογειώνεται ειδικά για εσάς μπορείτε να μελετήσετε σε βάθος μία αναμέτρηση. Φτιάξτε τις δικές σας αποδόσεις συνδυάζοντας περισσότερες από μία αγορές σε ένα δελτίο και κυνηγήστε τα μεγάλα κέρδη.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top