0

Ανακοίνωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστου Μέτιου:

Όταν το παρουσιάσαμε τον Απρίλιο του 2019, το Σχέδιo της Διοίκησής μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης περιλάμβανε 334 έργα, μελέτες και δράσεις.
Είχαμε πει τότε ότι το σχέδιό μας παρέμενε ανοικτό γιατί το εμπλουτίζαμε διαρκώς.

Σήμερα λοιπόν, 4 χρόνια μετά, το σχέδιό μας αποτελείται πλέον από περισσότερα από 690 έργα, μελέτες και δράσεις.

690 έργα, μελέτες και δράσεις για τις Υποδομές, για τον Πρωτογενή Τομέα, για τον Τουρισμό, για την Επιχειρηματικότητα, για την Ενέργεια, για την Υγεία, για την Κοινωνική Πολιτική, για το Περιβάλλον, για την Εκπαίδευση, για την Ψηφιακή Μετάβαση.

Έργα, μελέτες και δράσεις που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε υλοποιούνται, είτε ξεκινά η υλοποίησή τους, είτε βρίσκονται στη φάση του διαγωνισμού - όλα δρομολογημένα και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Επιπλέον, στο Σχέδιό μας έχουμε συμπεριλάβει και πάνω από 70 νέα έργα τα οποία σχεδιάζουμε για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Για όποιον επιθυμεί να το δει, το πλήρες σχέδιό μας είναι αναρτημένο στον ιστότοπο της Περιφέρειάς μας:



Ταυτόχρονα όμως, και προκειμένου να επικοινωνήσουμε το σύνολο του σχεδίου μας με έναν τρόπο πιο άμεσο και κατανοητό, δημιουργήσαμε και ένα έντυπο.

Ένα έντυπο 50 σελίδων που αποτυπώνει το μεγαλύτερο κομμάτι του σχεδίου μας - του έργου που έχουμε ήδη κάνει τα τελευταία χρόνια αλλά και την πρότασή μας για την επόμενη μέρα.

Το έντυπο αυτό ξεκίνησε ήδη να κυκλοφορεί σε όλη την Περιφέρεια.

Πριν φτάσει και στα δικά σας χέρια, σας προσκαλώ να το δείτε εδώ:


Είναι η κοστολογημένη, ρεαλιστική, εφαρμόσιμη πρόταση της Διοίκησής μας και της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης για μια Περιφέρεια που ανταποκρίνεται με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στις προκλήσεις των καιρών.

Για μια Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που παράγει, αναπτύσσεται και ευημερεί.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top