0

Γεννήθηκα στις Σάπες το 1968 όπου και κατοικώ έως σήμερα.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Σαπών το 1986. Δραστηριοποιήθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας στις Σάπες στον τομέα των τροφίμων (ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ) από το 1989 έως και το 2020. Στο παρελθόν και επί σειρά ετών διετέλεσα Πρόεδρος Επαγγελματιών Σαπών καθώς και Αντιπρόεδρος στην Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Ροδόπης.

Σύζυγός μου είναι η εκπαιδευτικός Ειρήνη Καρακιουλάχη και μαζί έχουμε δύο παιδιά. Ανήκω στην ευπαθή ομάδα των ΑΜΕΑ και από τον Ιούνιο του 2023 είμαι πρόεδρος του Σωματείου των ατόμων με αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Επίσης έντονο είναι το ενδιαφέρον μου και η δράση μου στον πολιτιστικό τομέα του δήμου, συμμετέχοντας σε πλήθος εκδηλώσεων ως μέλος (φιλαρμονικής, χορευτικών τμημάτων, θεατρικής ομάδας και χορωδίας).

Αποφάσισα να συνταχθώ με την παράταξη Απόστολου (Τόλη) Ιωάννου ¨Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών¨.

Το ενδιαφέρον και η ενασχόληση μου με τα κοινά προέρχεται από την αγάπη για τον τόπο μου και την επιθυμία μου να συνεισφέρω με κάθε δυνατό τρόπο στην ευημερία του. Ο Δήμος Μαρωνείας - Σαπών και οι δημότες του αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και μπορούν να το έχουν!


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top