0

Την πληροφορία πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν ενημερωθεί επίσημα από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας πως δύο υποψήφιοι βουλευτές τους στην Θράκη, ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ από την Ξάνθη και ο Οζγκιούρ Φερχάτ από την Ροδόπη κατευθυνόταν από μηχανισμούς του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και προωθούσαν τον τουρκικό αναθεωρητισμό, αποκάλυψε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο μέχρι πριν λίγο και επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας ανέφερε ξεκάθαρα πως τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οι αρμόδιοι μηχανισμοί του κόμματος γνώριζαν πως οι δύο συγκεκριμένοι υποψήφιοί του σε Ξάνθη και Ροδόπη ήταν σε άμεση συνέργεια με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής όμως, όπως τόνισε, δεν έπραξαν το παραμικρό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως δεν θα επιτρέψει η Τουρκία να επηρεάζει τις εκλογές στην Ελλάδα και πως με την ανάληψη των καθηκόντων του μετά τις εκλογές θα το τονίσει αυτό και στον εκ νέου πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

https://www.youtube.com/watch?v=27DlTkAV2CY


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top