0

Την υποψηφιότητά του με το κόμμα "Νίκη" και την συμπόρευσή του με τον πρόεδρο Δημήτρη Νατσιό ανακοίνωσε ο Κοσμάς Καραΐσκος, διατελέσας δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής και διαχειριστής της ενημερωτικής ιστοσελίδας TourkikaNea.gr.

H ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

Με τη ΝΙΚΗ στην Α΄ Αθήνας!

Η απόφασή μου να είμαι υποψήφιος με τη ΝΙΚΗ του Δ. Νατσιού στην Α΄ Αθήνας ήρθε ως αποτέλεσμα όχι μόνο της εκτίμησής μου προς τον νέο αυτόν κομματικό σχηματισμό αλλά κι ως αντίδραση στον πόλεμο λάσπης που δέχεται.

Είναι ίσως γνωστό ότι καλύπτω δημοσιογραφικά και μεταφραστικά την τουρκική πραγματικότητα εδώ και μιάμιση δεκαετία. Στις πρόσφατες εκλογές ο Ερντογάν επανεξελέγη μετά από 20 χρόνια διακυβέρνησης, κόντρα σε όλες τις δημοσκοπήσεις, παρά την εναντίωση της συλλογικής Δύσης και τα οικονομικά προβλήματα της χώρας του.

Γιατί συνέβη αυτό; Επειδή οι Τούρκοι ψήφισαν για την εθνική τους ταυτότητα και το συλλογικό όραμα που τους προσφέρει το ΑΚΡ. Αυτό ακριβώς που λείπει δραματικά από την Ελλάδα και το οποίο προσφέρει η ΝΙΚΗ: εδραίωση της ταυτότητάς μας – χτίσιμο οράματος για το μέλλον μας! Πέρα από καθετί άλλο μπαίνω υποψήφιος για να συμβάλω κι εγώ στο μέτρο των μικρών μου δυνατοτήτων σ΄ αυτήν την κατεύθυνση.

Όσον δε αφορά την συκοφαντική επίθεση που δέχεται, είμαι σίγουρος ότι μόνο καλό θα κάνει στο κόμμα τελικά, άλλωστε είμαι και …μαθημένος από την θητεία μου στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ της Κομοτηνής, ουδέν καινόν.

Κοσμάς Καραΐσκος

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02DBryJ4Vceqkc5yQmx3Useext9Qd4jYAwBLmHHZQUdNH5BgVF4ru9tzeFs75bp1bal&id=1704286392


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top