0

Πολλά ερωτηματικά έχει αρχίσει να προκαλεί το κόμμα "Νίκη" το οποίο στις εκλογές της Κυριακής πλησίασε το όριο της εισόδου στην Ελληνική Βουλή 3%.

Οι επίσημες θέσεις του σε ορισμένους έχουν προκαλέσει προβληματισμό. Ιδιαίτερα η θέση του κόμματος για τον εμβολιασμό για τον covid, τον οποίο το κόμμα επισήμως θεωρεί "προβληματικό" διότι, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του ...ορισμένοι εμβολιασμένοι μετατρέπονται σε μαγνήτες (!!) και επάνω τους κολλάνε διάφορα μεταλλικά αντικείμενα!

Ως πηγή αυτού του εξωφρενικού ισχυρισμού το κόμμα "Νίκη" παρουσιάζει διάφορα ανώνυμα και προφανώς πλαστά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!


Το εν λόγω κείμενο είναι ακόμη αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος "Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ" με τίτλο "Εμβόλιο COVID-19: Οι λόγοι για τους οποίους είναι προβληματικός ο εμβολιασμός":

https://www.nikh.gr/arthra/arthra/111-covid-19

Ωστόσο ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Νατσιός σε δηλώσεις του μετά τις εκλογές αναφέρει πως "η ΝΙΚΗ δέχθηκε έναν αθέμιτο πόλεμο με σωρεία από ανοίκειες προσβολές και ψευδεῖς κατηγορίες":

https://www.nikh.gr/nea/409-dilosi-tou-proedrou-tis-nikis-k-dimitriou-natsioy-meta-ta-prota-apotelesmata

Μήπως η Ελληνική Λύση βρήκε έναν άξιο ανταγωνιστή;



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top