0

Ενας από τους νεοεμφανιζόμενους των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 που προκάλεσε εντύπωση και με τον τρόπο που χειρίστηκε την προεκλογική του προσέγγιση αλλά και από το αποτέλεσμα των 1.827 σταυρών (σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο 99,29% των εκλογικών τμημάτων) είναι ο επικοινωνιολόγος, δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής Θεοφάνης Κωφίδης.

Ο ίδιος, την επομένη κιόλας της εκλογικής αναμέτρησης και μετά την δημοσίευση του γαλάζιου χάρτη της Ελλάδας με μοναδική "ροζ" περιοχή την Ροδόπη, παρουσίασε την επικοινωνιακή εκστρατεία "Στηρίζουμε την Ευημερία στην Ροδόπη - Κάνουμε την Ροδόπη μπλε" δίνοντας το σύνθημα ώστε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 οι Ροδοπίτες και κυρίως οι κάτοικοι των Δήμων Αρριανών και Ιάσμου να ξανασκεφτούν τις επιλογές τους και να συμβαδίσουν με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα στηρίζοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο μήνα ώστε να δούμε και να αξιολογήσουμε τις προσπάθειες όλων των υποψηφίων αλλά και την συγκεκριμένη επικοινωνιακή καμπάνια. Το σημαντικό είναι οι επιλογές και οι προτεραιότητες των κατοίκων των Δήμων Αρριανών και Ιάσμου και το αν οι ίδιοι συμφωνούν με το διαφορετικό χρώμα που απέκτησε η Ροδόπη.

Η εκλογή του Οζγκιούρ Φερχάτ είναι σίγουρη και δεδομένη, καθώς η διαφορά που τον χωρίζει από τον δεύτερο συνυποψήφιό του είναι τεράστια, το ζήτημα απλά είναι αν οι δημότες Αρριανών και Ιάσμου θέλουν να στείλουν το μήνυμα πως "διαφέρουν" από τους υπόλοιπους κατοίκους της Ελλάδας, όταν μάλιστα και ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, όσες φορές επισκέφθηκε την Θράκη κατά το παρελθόν μίλησε για μία μειονότητα εναρμονισμένη στον τρόπο ζωής και στις επιλογές της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Η απάντηση στις 25 Ιουνίου 2023.



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top