0

Υποχρέωση όλων μας η διάσωση και επαναφορά όλων των μορφών ζωής στον πλανήτη Γη, αναφέρει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, από το 1970, όταν καθιερώθηκε η 22α Απριλίου ως Ημέρα της Γης, πέρασαν ήδη 53 χρόνια. «Από τότε και διερωτόμαστε τι τελικά έκανε η ανθρωπότητα αυτά τα 53 χρόνια για να προστατέψει το μοναδικό της σπίτι, τι μέτρα (δραστικά) λήφθηκαν μέχρι σήμερα για να αναχαιτιστούν οι μεγάλες καταστροφές (και όχι φυσικές καταστροφές), όπως είναι οι πυρκαγιές, οι αποψίλωση των δασών, η μόλυνση των θαλασσών και του αέρα μας, η εξαφάνιση χιλιάδων ειδών και η τεράστια πίεση που δέχεται η βιοποικιλότητα;», προστίθεται.

«Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, έχοντας ως προμετωπίδα του το άνθρωπος, ζώα, φύση για μία ευημερία και μία υγεία, ανησυχεί για τους ταχύτατους ρυθμούς της καταστροφής των ειδών, των οικοσυστημάτων και όλων των άλλων μορφών ζωής μέσα στα οποία στην ουσία ζει και εργάζεται ο άνθρωπος», υπογραμμίζεται, ενώ προστίθεται πως σημαντική δεν είναι μόνο η ευημερία και η διάσωση του ανθρωπίνου είδους, αλλά και η προστασία και η ευημερία όλων των άλλων μορφών ζωής και ειδών που κατέχουν το 99,9% στην Γη, σε σύγκριση με το 0,01% της ανθρωπότητας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top