0

Συνάντηση με την Ένωση Εφέδρων Αξιωματικών Ροδόπης είχε σήμερα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Αντάλλαξε απόψεις για την ανάπτυξη της περιοχής με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και άκουσε τις ενδιαφέρουσες προτάσεις τους για την ασφάλεια, τη δημογραφική ενίσχυση και την ανάδειξη της Ροδόπης και τις Θράκης.

Στους οικισμούς Χλόη και Κέχρος για το Σεκέρ Μπαϊράμ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Τους κατοίκους του ορεινού όγκου της Ροδόπης επισκεύθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για να ευχηθεί για το Σεκέρ Μπαϊράμ που γιορτάζουν τις μέρες αυτές οι μουσουλμάνοι της Θράκης. Βρέθηκε στην πιο απομακρυσμένη περιοχή του νομού μας, στον Κέχρο και τη Χλόη. Επισκέφθηκε και χαιρέτησε τους κατοίκους στα καφενεία και μετά την εορταστική τους προσευχή στο τζαμί, συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα αλλά και νέες πολιτικές ανάδειξης και ανάπτυξης της ορεινής Ροδόπης με στόχο οι κάτοικοι να μπορέσουν να ριζώσουν εκεί.


Ιδιαίτερη κουβέντα έγινε για έργα υποδομής που στο παρελθόν είχε προωθήσει με αποτελεσματικότητα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με θέρμη και φιλική διάθεση τον πρώην υπουργό, τον ευχαρίστησαν για ότι έκανε γι’ αυτούς και τον τόπο και του ζήτησαν να σταθεί δίπλα τους και την νέα κοινοβουλευτική περίοδο που ξεκινά μετά τις εκλογές.

Ιδιαίτερη συνάντηση είχε με τους νέους του Κέχρου ακούγοντας τις προτάσεις τους για θέματα που τους αφορούν. Αισθανόμενος την απολύτως θετική και φιλική ατμόσφαιρα ο Βουλευτής Ροδόπης τόνισε: «Εγώ δεν ήλθα κοντά σας ψηφοθηρικά. Ήλθα να σας ακούσω και να σας ζητήσω να στηρίξετε την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για την περιοχή μας και για τη Χώρα. Ψηφίστε όποιον υποψήφιο θέλετε και πιστεύετε ότι μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον τόπο. Να ξέρετε ότι κι αν επιλέξετε εγώ θα είμαι εδώ για σας και για την περιοχή, διότι εκτιμώ ότι τόσα χρόνια μου δείχνετε έμπρακτα τη φιλία και την εμπιστοσύνη σας…».Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top