0

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, για την πορεία υλοποίησης  των αναπτυξιακών έργων, επισκέφθηκε σήμερα η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρης Πολίτης και ο εκτελεστικός Σύμβουλος του ταμείο Παναγιώτης Σταμπουλίδης σε συνάντηση που είχε  με τη διοίκηση του οργανισμού Λιμένα- τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΑ Α.Ε., Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ-αναφέρθηκαν στα έργα που θα αναβαθμίσουν τις επιχειρησιακές του δυνατότητες.

Μεταξύ των έργων που θα υλοποιηθούν είναι η αποκατάσταση των βαθών της λιμενολεκάνης και του διαύλου εισόδου – εξόδου, η ολοκλήρωση του οδικού δικτύου εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα και η σύνδεσή του με τη νέα Περιφερειακή Οδό Αλεξανδρούπολης που ήδη βρίσκεται υπό κατασκευή.

Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ σε συνεργασία με τα Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα αναλάβουν την ωρίμανση, δημοπράτηση και χρηματοδότηση των έργων συνολικού προϋπολογισμού 23 εκατ. ευρώ (18,5 εκατ. ευρώ για τα έργα εκβάθυνσης και 4,5 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου).

https://www.naftemporiki.gr/maritime/1451396/limani-alexandroypolis-se-trochia-ylopoiisis-to-schedio-anaptyxis/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top