0

Την σύμβαση του έργου για την κατασκευή των υποδομών του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, προϋπολογισμού 4 εκ. € υπέγραψε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΖΑΡΡΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ Α.Ε.» Συμεών Ζάρρα.

Με το έργο θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της περιοχής όπου έχει οριστεί να κατασκευαστεί το Νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής στην ΠΕ Ροδόπης.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν: 

- η κατασκευή της οδικής σύνδεσης από και προς το Νοσοκομείο, μήκους 2,7 χλμ.

- η κατασκευή τριών ισόπεδων κόμβων, ενός στον επαρχιακό δρόμο 14 (Κομοτηνή – Ίασμος), ενός στην Εθνική Οδό 2 (Κομοτηνή – Ξάνθη μέσω Πόρτο Λάγους) και ενός για την απευθείας πρόσβαση των κατοίκων του οικισμού Μελέτης στο Νοσοκομείο.

- η βελτίωση του επαρχιακού δρόμου 14 (Κομοτηνή – Ίασμος) σε μήκος 400 μ.

- η κατασκευή του δρόμου για την απευθείας σύνδεση του οικισμού Μελέτης με το Νοσοκομείο, μήκους 1 χλμ.

- η αποκατάσταση του τοπικού οδικού δικτύου στην περιοχή γύρω από το Νοσοκομείο, συνολικού μήκους 2,42 χλμ.

- η κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση και ασφάλιση των παραπάνω δρόμων.

- η εγκατάσταση οδοφωτισμού.

- η κατασκευή του δικτύου ηλεκτροδότησης για τη σύνδεση του νέου Νοσοκομείου με το δίκτυο της ΔΕΗ.

"Με τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή των υποδομών του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στέκεται συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει αναφορικά με το έργο του νέου Νοσοκομείου, ολοκληρώνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνταν από την πλευρά της για την κατασκευή του", κατέληξε η ανακοίνωση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστου Μέτιου.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top